Zeptal/a se – 18.říjen 9:13
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Začala jsem vařit boršč,ale zelí a červenou řepu,nemám čerstvou,jen
sterilovanou. Mám zelí přidat k masu,uvařit a když je polévka skoro
hotová,teprve přidat steril.červ.řepu?
Prošla jsem na netu spoustu receptů,ale převážně jsou z čerstvého zelí
a řepy,tak nevím,jak postupovat.Vaříte někdo boršč ze steril.zelí a
řepy? Ráda bych se poučila od někoho z vlastní zkušenosti.Předem moc
děkuji 🙂
Zeptal/a se – 18.říjen 9:21
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Začala jsem vařit boršč,ale zelí a červenou řepu,nemám čerstvou,jen
sterilovanou. Mám zelí přidat k masu,uvařit a když je polévka skoro
hotová,teprve přidat steril.červ.řepu?
Prošla jsem na netu spoustu receptů,ale převážně jsou z čerstvého zelí
a řepy,tak nevím,jak postupovat.Vaříte někdo boršč ze steril.zelí a
řepy? Ráda bych se poučila od někoho z vlastní zkušenosti.Předem moc
děkuji 🙂
Doplňuji:
Mě napadl postup:
Ted vařím hovězí,cca po půl hodce přidám vepřové se sterilovaném
zelí,pak kuřecí a až bude zcela polévka hotová,teprve přidám
ster.červen.řepu?