Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.říjen 9:13

Prosím poradte,jak na boršč ze sterilovaného zelí a červ.řepy,děkuji moc 🙂

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Začala jsem vařit boršč,ale zelí a červenou řepu,nemám čerstvou,jen sterilovanou. Mám zelí přidat k masu,uvařit a když je polévka skoro hotová,teprve přidat steril.červ.řepu?
Prošla jsem na netu spoustu receptů,ale převážně jsou z čerstvého zelí a řepy,tak nevím,jak postupovat.Vaříte někdo boršč ze steril.zelí a řepy? Ráda bych se poučila od někoho z vlastní zkušenosti.Předem moc děkuji 🙂

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.říjen 9:21

Prosím poradte,jak na boršč ze sterilovaného zelí a červ.řepy,děkuji moc 🙂

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Začala jsem vařit boršč,ale zelí a červenou řepu,nemám čerstvou,jen sterilovanou. Mám zelí přidat k masu,uvařit a když je polévka skoro hotová,teprve přidat steril.červ.řepu?
Prošla jsem na netu spoustu receptů,ale převážně jsou z čerstvého zelí a řepy,tak nevím,jak postupovat.Vaříte někdo boršč ze steril.zelí a řepy? Ráda bych se poučila od někoho z vlastní zkušenosti.Předem moc děkuji 🙂
Doplňuji:
Mě napadl postup:
Ted vařím hovězí,cca po půl hodce přidám vepřové se sterilovaném zelí,pak kuřecí a až bude zcela polévka hotová,teprve přidám ster.červen.řepu?