Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.říjen 20:02

Jak na jedlé kaštany?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Peču je 10–15 minut, jádro je měkké akorát, vnější tvrdá slupka jde loupat dobře, ale hrozně špatně jde loupat ta vnitřní, tenká. Nemáte na to pečení nebo loupání nějaký trik?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.říjen 20:15

Jak na jedlé kaštany?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Peču je 10–15 minut, jádro je měkké akorát, vnější tvrdá slupka jde loupat dobře, ale hrozně špatně jde loupat ta vnitřní, tenká. Nemáte na to pečení nebo loupání nějaký trik?
Doplňuji:
Jo nařízl, loupou se krásně – myslím ta vnější tvrdá slupka. Ale já chci oloupat i ty jádra, z takové té hnědé tenké blanky. A to mi nejde.,