Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.říjen 17:35

Jaterní dieta

Zdraví – Životospráva

Dobrý den, jeden z mých blízkých přátel trpí lupénkou. Nepomáhá léčba ordinovaná doktorkou a proto zkouší „vlastní“ léčbu. Dočetl se, že se vlastně jedná o nemoc jater a měl by zkusit jaterní dietu. Mnoho ostatních knížek ale doporučuje při lupénce zhubnout, zvlášť v případech nadváhy, ale po jaterní dietě, co jsem se dočetla, se naopak má přibírat. Nevím, ale myslím si, že to mu asi moc nepomůže.....Jakou jinou dietu byste poradili vy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.říjen 18:28

Jaterní dieta

Zdraví – Životospráva

Dobrý den, jeden z mých blízkých přátel trpí lupénkou. Nepomáhá léčba ordinovaná doktorkou a proto zkouší „vlastní“ léčbu. Dočetl se, že se vlastně jedná o nemoc jater a měl by zkusit jaterní dietu. Mnoho ostatních knížek ale doporučuje při lupénce zhubnout, zvlášť v případech nadváhy, ale po jaterní dietě, co jsem se dočetla, se naopak má přibírat. Nevím, ale myslím si, že to mu asi moc nepomůže.....Jakou jinou dietu byste poradili vy?
Doplňuji:
Jen doplním: jedna z mastí, předepsána doktorkou, vyvolala u nemocného těžkou alergickou reakci. I přesto byl ochoten zkoušet jiné masti. Masti ale začali barevně měnit i kůži kolem postižených míst. Bylinky jsou jedna ze součástí jeho vlastní léčby. Jde mi ale o tu dietu.