Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.září 21:27

Malá rada.

Právo a zákony – Obchodní právo

Když koupím automobil a prodávajícího se zeptám zda li ví o některých vadách a on mi řekne že ne , a večer ten den mi přestane například svítit světla a fungovat klimatizace , jakou mám podle zákona možnost vrácení peněz ? , vím že je možnost vrácení zboží ( auta ) nebo vrácení částky peněz ale jak postupovat , mockrát děkuji .

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.září 22:28

Malá rada.

Právo a zákony – Obchodní právo

Když koupím automobil a prodávajícího se zeptám zda li ví o některých vadách a on mi řekne že ne , a večer ten den mi přestane například svítit světla a fungovat klimatizace , jakou mám podle zákona možnost vrácení peněz ? , vím že je možnost vrácení zboží ( auta ) nebo vrácení částky peněz ale jak postupovat , mockrát děkuji .
Doplňuji:
No nesouhlasím s „hlada“ je vidět že jste nikdy nekupoval auto a pokaď neumíte vyměnit pojistku to je váš problém, ale to nevadí to je vaše věc každopádně souhlasím s názorem „atriplex“ , ale nejde mi o rady :DD , ale o to jestli nevíte nebo neznáte přesně ty paragrafy , jde o to že když vám jde například prvních 60km dobře brzdit a pak zjistíte že brzdovka vytekla jelikož tam je díra a byla těsně před prodejem dolita aby to vypadalo k světu těch prvních řekněme 100km pro laika ( např: „halda“ ) , nebo tam je čudlík zamáčklej a jakmile se zmáčkne tak už nejde vypnout :))).., jak jsou ty zákony vím že to je v obchodním zákoníku ale nwm přesně kde …