Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.srpen 15:48

Kdy se může uvádět na kupované šťávě 100%?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Koupil jsem si 100% -ní zeleninovou šťávu. Je na ní uvedeno 100% velkým písmem jako reklama; a potom malým písmem (složení) je psáno: „zeleninový podíl 100%“ jenomže o pár řádků víš stojí: „složení: VODA, rajčatový protlak…“. Domníval jsem se, že kdyby měl být produkt 100%, neměla by v něm být přidána voda… nemůže tam přeci být 100% zeleniny, když je tam (nevím hodnota tam není) třeba 10% vody. Prodává to seriozní obchod- Albert, ale mám dojem, že je to klamavá reklama. Není?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.srpen 17:03

Kdy se může uvádět na kupované šťávě 100%?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Koupil jsem si 100% -ní zeleninovou šťávu. Je na ní uvedeno 100% velkým písmem jako reklama; a potom malým písmem (složení) je psáno: „zeleninový podíl 100%“ jenomže o pár řádků víš stojí: „složení: VODA, rajčatový protlak…“. Domníval jsem se, že kdyby měl být produkt 100%, neměla by v něm být přidána voda… nemůže tam přeci být 100% zeleniny, když je tam (nevím hodnota tam není) třeba 10% vody. Prodává to seriozní obchod- Albert, ale mám dojem, že je to klamavá reklama. Není?
Doplňuji:
msoj: psal jsem o PŘIDANÉ vodě, že zelenina obsahuje vodu to ví přece každý… přece by výrobce neuváděl „vodu“ jako vylisovanou s té zeleniny, vždyť je to spíš šťáva. On uvádí VODA a pak okurková ŠŤÁVA, rajčatový protlak…
Berušinka: maso nekupuji, to mě netrápí, tak jsem nikdy na žádné zkažené nenarazil a vše ostatní je v Albertu OK.