Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.červenec 12:33

Smí učitelka svým žákům nadávat?

Kultura a společnost – Etiketa

Smí učitelka svým žákům nadávat do kreténů? Nedávno nám takhle vynadala(naší třídě) naše třídní učitelka, může si tohle učitelka dovolit? Vím že seřvala i nějaké žáky, že třeba něco neměli, např nějaký sešit atd., poslala je někam a byla dost hnusná. Mně se nedávno udělalo zase zle, ale tentokrát ve škole a ona mě seřvala, že s ním mám nějaký problém, že sem napsala domů smsku, jenže to dělá hodně lidí a nikomu jinýmu to nevadí. Pak přišla do třídy a ještě aby mě ponížila tak říkala, jakej jsem chudáček atd… jenže naše třída jí zná. Já nevim no, ale vylejvá si vztek na třídě dost často, může tohle dělat?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.červenec 12:43

Smí učitelka svým žákům nadávat?

Kultura a společnost – Etiketa

Smí učitelka svým žákům nadávat do kreténů? Nedávno nám takhle vynadala(naší třídě) naše třídní učitelka, může si tohle učitelka dovolit? Vím že seřvala i nějaké žáky, že třeba něco neměli, např nějaký sešit atd., poslala je někam a byla dost hnusná. Mně se nedávno udělalo zase zle, ale tentokrát ve škole a ona mě seřvala, že s ním mám nějaký problém, že sem napsala domů smsku, jenže to dělá hodně lidí a nikomu jinýmu to nevadí. Pak přišla do třídy a ještě aby mě ponížila tak říkala, jakej jsem chudáček atd… jenže naše třída jí zná. Já nevim no, ale vylejvá si vztek na třídě dost často, může tohle dělat?
Doplňuji:
Vztah s ní mám šopatný, dost si na mě a pár žáků zasedla, pokaždý, když něco řeknu je to špatně a nelíbí se jí to, pořá si mě dobírá, tak jsem na ní posledně byla už taky trochu drzá, ona se naštvě když má pravdu někdo jinej než ona…
Naši rodiče i rodiče jiných žáků i už stěžovali, v září se to má prý řešit, všichni jsme si stěžovali anonymně…