Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.červenec 19:13

Jak na T9?

Elektronika – Mobily

Na mobilním telefonu nokia E52 používám již velmi dlouho tak zvaný prediktivní režim neboli T9? Snad to píšu správně. Když jsem ztiskla klávesu číslo 2 tak se jako první vždy nabídlo písmenko A. Nyní najednou (nevím z jakých důvodů) se mi jako první nabízí písmenko C…Což je k ničemu, na rozdíl od spojky A…Jak to mám udělat aby se zase nabízelo první A? Nezdá se to, ale při psaní sms se A používá hodně často a několikrát za sms to měnit z cé na A mě fakt už rozčiluje a zdržuje… Prosím jak na to? Chci zpátky své A:))))

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.červenec 20:40

Jak na T9?

Elektronika – Mobily

Na mobilním telefonu nokia E52 používám již velmi dlouho tak zvaný prediktivní režim neboli T9? Snad to píšu správně. Když jsem ztiskla klávesu číslo 2 tak se jako první vždy nabídlo písmenko A. Nyní najednou (nevím z jakých důvodů) se mi jako první nabízí písmenko C…Což je k ničemu, na rozdíl od spojky A…Jak to mám udělat aby se zase nabízelo první A? Nezdá se to, ale při psaní sms se A používá hodně často a několikrát za sms to měnit z cé na A mě fakt už rozčiluje a zdržuje… Prosím jak na to? Chci zpátky své A:))))
Doplňuji:
Vím co je to T9, používám to jen na některých mobilech je to nazváno jinak, ale jde mi o to, jak se zbavit toho Cé, když potřebuji nejčastěji psát A…dřív mi to Cé nenabízelo jako první ale právě A…a já ho chci zpět…