Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.červen 9:14

Proč nejde nahlásit závadná odpověď?

Aktuality a zábava – Aktuality

Mám prohlížeč od Googleu a namísto odkazu na popup okno, kde bych mohl nahlásit závadnou odpověď se mi pomocí mřížky v odkazu „Nahlásit nefunkční odkaz“ stránka vždy jen přesune na svůj začátek.. Tolik lidí tady píše k odpověděm takové blbosti jen kvůli tomu, že doufají, že dostanou palec hore a vy funkci nahlášení zablokujete? To snad ne..

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.červen 14:05

Proč nejde nahlásit závadná odpověď?

Aktuality a zábava – Aktuality

Mám prohlížeč od Googleu a namísto odkazu na popup okno, kde bych mohl nahlásit závadnou odpověď se mi pomocí mřížky v odkazu „Nahlásit nefunkční odkaz“ stránka vždy jen přesune na svůj začátek.. Tolik lidí tady píše k odpověděm takové blbosti jen kvůli tomu, že doufají, že dostanou palec hore a vy funkci nahlášení zablokujete? To snad ne..
Doplňuji:
Vážení, abych to bral postupně:

ad mosoj: Ano, nahlášení závadné otázky mi v Chrome funguje, ale nahlášení závadné odpovědi ne.

ad Deli: A nenahlašovala jste závadnou otázku? Díky za informaci o prohlížeči, ve kterém Vám to fungovalo.

ad tom004: Milý drahý, mýlíš se v tom, že každý chce odpovědět dle svého nejlepšího vědomí. Jak tu již Deli zmínila, spammerů je zde dost. A považuji za spammery i ty, kteří na otázku např.: „Proč mi na mém starším telefonu nejde vyzvánění?“ odepíší: „Doporučuji si pořídit novější, dotykový displej. Divím se, že vůbec někdo se ještě uchyluje ke starším modelům telefonů. Já staré telefony odsuzuji.“. Copak někoho zajímalo jaký je jeho názor na starší telefony??

ad Dr.Axl: Bezchybný axle, pokud to tak opravdu je, tak to musí být novinka, protože to není dlouho, kdy se mi nahlašovat závadné odpovědi dařilo bez větších problémů a byli do několika hodin odstraňovány administrátorem. Je hezké, že sis přečetl pravidla a kodex, ale na to jsem se neptal 😁