Zeptal/a se – 28.květen 15:54
Aktuality a zábava – Aktuality
Ano, v podobě infikovaných okurek ze Španělska a statistika je opravdu
alarmující. Všimli jste se dvou zajímavých okolností a sice:
a/ okurky pocházejí z biofarem
b/ nejčastěji onemocní mladé ženy.
Důvodem je jednak skutečnost, že biofarmy hnojí namísto chemií močůvkou
a chlévskou mrvou, kde si smrtící bakterie pocházejí z trávícího traktu
skotu téměř lebedí a jednak fakt, že syrovou a neloupanou zeleninou se
v rámci různých diet přímo „ládují“ především naše ambiciozní
dámy.
Obrana přitom není složitá: přísná hygiena rukou, důkladné omývání
surovin a jejich správné skladování před upotřebením.
Respektujete beze zbytku tyto zásady a nebo ještě lépe, řídíte se
rčením:
oloupej, uvař a když to nejde – nejezt to!
Zeptal/a se – 28.květen 16:08
Aktuality a zábava – Aktuality
Ano, v podobě infikovaných okurek ze Španělska a statistika je opravdu
alarmující. Všimli jste se dvou zajímavých okolností a sice:
a/ okurky pocházejí z biofarem
b/ nejčastěji onemocní mladé ženy.
Důvodem je jednak skutečnost, že biofarmy hnojí namísto chemií močůvkou
a chlévskou mrvou, kde si smrtící bakterie pocházejí z trávícího traktu
skotu téměř lebedí a jednak fakt, že syrovou a neloupanou zeleninou se
v rámci různých diet přímo „ládují“ především naše ambiciozní
dámy.
Obrana přitom není složitá: přísná hygiena rukou, důkladné omývání
surovin a jejich správné skladování před upotřebením.
Respektujete beze zbytku tyto zásady a nebo ještě lépe, řídíte se
rčením:
oloupej, uvař a když to nejde – nejezt to!
Doplňuji:
A snad ještě malé upozornění, že většina infikované zeleniny se
nacházela v pouličním občerstvení a na tzv. farmářských trzích, no a
že správní chlapi si po ránu dávají rozbřeskováka, nejlépe v podobě
ochtlíku slivovice.