Zeptal/a se – 4.duben 12:50
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Asi před půl rokem jsem dostala ochutnat vatikánského chleba štěstí.
Chuť byla zajímavá, rozhodně jedlá a mě hodně chutnal. V sobotu se mne
zeptala sestra, jestli nechcu díl kvásku a tak jsem si vzala. Včera přidala
cukr, dneska mlíko, zítra myslím mouku. Těším se, co mi z toho vyleze a
doufám, že to bude stejně dobré, jako jsem už jedla tehdy.
Na internetu jsou spíše negativní reakce a nevím moc proč. Tak mne napadlo
zeptat se Vás, co říkáte na sladko kyselkavou buchtu (a její přípravu)
s označením Vatikánský chléb (štěstí)?
Zeptal/a se – 5.duben 8:23
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Asi před půl rokem jsem dostala ochutnat vatikánského chleba štěstí.
Chuť byla zajímavá, rozhodně jedlá a mě hodně chutnal. V sobotu se mne
zeptala sestra, jestli nechcu díl kvásku a tak jsem si vzala. Včera přidala
cukr, dneska mlíko, zítra myslím mouku. Těším se, co mi z toho vyleze a
doufám, že to bude stejně dobré, jako jsem už jedla tehdy.
Na internetu jsou spíše negativní reakce a nevím moc proč. Tak mne napadlo
zeptat se Vás, co říkáte na sladko kyselkavou buchtu (a její přípravu)
s označením Vatikánský chléb (štěstí)?
Doplňuji:
Pro Kapku: Negativní reakce byly typu, že to „hrozně“ smrdí, že kdoví
jak je ten kvásek starý a že třeba půl roku starý kvásek do pusy nedají,
že se na to můžou vykašlat, celý týden opatrovat cosi takového, že je to
řetězák pro důchodce a mnoho mnoho dalších.
Mně osobně to teda nesmrdí, když si čichnu z blízka, tak je trošku
cítit kvásek, ale že by to bylo nějak hrozný, to ne. Díky za
odpověď!