Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.duben 12:50

Pekli jste někdy Vatikánský chléb? Dostali jste od někoho díl kvásku a co na to říkáte?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Asi před půl rokem jsem dostala ochutnat vatikánského chleba štěstí. Chuť byla zajímavá, rozhodně jedlá a mě hodně chutnal. V sobotu se mne zeptala sestra, jestli nechcu díl kvásku a tak jsem si vzala. Včera přidala cukr, dneska mlíko, zítra myslím mouku. Těším se, co mi z toho vyleze a doufám, že to bude stejně dobré, jako jsem už jedla tehdy.
Na internetu jsou spíše negativní reakce a nevím moc proč. Tak mne napadlo zeptat se Vás, co říkáte na sladko kyselkavou buchtu (a její přípravu) s označením Vatikánský chléb (štěstí)?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.duben 8:23

Pekli jste někdy Vatikánský chléb? Dostali jste od někoho díl kvásku a co na to říkáte?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Asi před půl rokem jsem dostala ochutnat vatikánského chleba štěstí. Chuť byla zajímavá, rozhodně jedlá a mě hodně chutnal. V sobotu se mne zeptala sestra, jestli nechcu díl kvásku a tak jsem si vzala. Včera přidala cukr, dneska mlíko, zítra myslím mouku. Těším se, co mi z toho vyleze a doufám, že to bude stejně dobré, jako jsem už jedla tehdy.
Na internetu jsou spíše negativní reakce a nevím moc proč. Tak mne napadlo zeptat se Vás, co říkáte na sladko kyselkavou buchtu (a její přípravu) s označením Vatikánský chléb (štěstí)?
Doplňuji:
Pro Kapku: Negativní reakce byly typu, že to „hrozně“ smrdí, že kdoví jak je ten kvásek starý a že třeba půl roku starý kvásek do pusy nedají, že se na to můžou vykašlat, celý týden opatrovat cosi takového, že je to řetězák pro důchodce a mnoho mnoho dalších.
Mně osobně to teda nesmrdí, když si čichnu z blízka, tak je trošku cítit kvásek, ale že by to bylo nějak hrozný, to ne. Díky za odpověď!