Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.prosinec 18:04

Pozvali byste si domů nájemného baliče dárků?

Aktuality a zábava – Aktuality

Hrozně ráda, už od malička, balím vánoční dárky a skromně bych řekla, že mi to i jde. Tak si už pár let pohrávám s myšlenkou, že bych si tím i mohla přivydělat, ale nechce se mi stát někde v obchoďáku od rána do večera. Napadla mě jiná věc – podat si inzerát. Jakože ozvěte se, domluvíme se, přijdu k vám domů, zabalím vám všecky dárky, materiál si přinesu nebo můžete mít vlastní. Cena dohodou nebo od hodiny. Otázka je, zda by to mělo úspěch – nebáli byste se třeba, že vám v nestřežené chvíli balič něco uzme?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.prosinec 18:10

Pozvali byste si domů nájemného baliče dárků?

Aktuality a zábava – Aktuality

Hrozně ráda, už od malička, balím vánoční dárky a skromně bych řekla, že mi to i jde. Tak si už pár let pohrávám s myšlenkou, že bych si tím i mohla přivydělat, ale nechce se mi stát někde v obchoďáku od rána do večera. Napadla mě jiná věc – podat si inzerát. Jakože ozvěte se, domluvíme se, přijdu k vám domů, zabalím vám všecky dárky, materiál si přinesu nebo můžete mít vlastní. Cena dohodou nebo od hodiny. Otázka je, zda by to mělo úspěch – nebáli byste se třeba, že vám v nestřežené chvíli balič něco uzme?
Doplňuji:
Mirku, realizovala bych to pravděpodobně v Praze, kam by mi vystačila lítačka. A že by někdo balil mě… ne, to se fakt neobávám, ale to sem nepatří :o)