Zeptal/a se – 16.prosinec 17:33
Aktuality a zábava – Aktuality
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda je tady někdo z Vás servírka nebo číšník a
jak tam dělíte dýška od hostů?
U nás jsou dva na obsluze a dýška dělí 40%-40% a 20% jde do kuchyně.
Poslední týden tam máme denodenní dohady, protože každý si stěžuje.
Mají dobré výdělky, ale hodně je zajímají dýška a hádají se, že ten
si 40% nezaslouží, protože není tak pozorný k hostům, neuklízí jak ten
druhý a další důvody. Já už to nemůžu slyšet.
Zeptal/a se – 17.prosinec 1:32
Aktuality a zábava – Aktuality
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda je tady někdo z Vás servírka nebo číšník a
jak tam dělíte dýška od hostů?
U nás jsou dva na obsluze a dýška dělí 40%-40% a 20% jde do kuchyně.
Poslední týden tam máme denodenní dohady, protože každý si stěžuje.
Mají dobré výdělky, ale hodně je zajímají dýška a hádají se, že ten
si 40% nezaslouží, protože není tak pozorný k hostům, neuklízí jak ten
druhý a další důvody. Já už to nemůžu slyšet.
Doplňuji:
Dekuji Mojitku za odpověď. Jak jsem už psala, všechen personál má skvělé
finanční ohodnocení. Kuchař se nemá špatně, bere 1900 euro. Problém je
právě v tom, že to je dobrá restaurace a hosté dávají dost vysoká
dýška a to by měla obsluha větší výdělek jak kuchař. Dělí se to mezi
všechny.