Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.prosinec 17:33

Pracujete někdo v restauraci?

Aktuality a zábava – Aktuality

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda je tady někdo z Vás servírka nebo číšník a jak tam dělíte dýška od hostů?
U nás jsou dva na obsluze a dýška dělí 40%-40% a 20% jde do kuchyně. Poslední týden tam máme denodenní dohady, protože každý si stěžuje. Mají dobré výdělky, ale hodně je zajímají dýška a hádají se, že ten si 40% nezaslouží, protože není tak pozorný k hostům, neuklízí jak ten druhý a další důvody. Já už to nemůžu slyšet.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.prosinec 1:32

Pracujete někdo v restauraci?

Aktuality a zábava – Aktuality

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda je tady někdo z Vás servírka nebo číšník a jak tam dělíte dýška od hostů?
U nás jsou dva na obsluze a dýška dělí 40%-40% a 20% jde do kuchyně. Poslední týden tam máme denodenní dohady, protože každý si stěžuje. Mají dobré výdělky, ale hodně je zajímají dýška a hádají se, že ten si 40% nezaslouží, protože není tak pozorný k hostům, neuklízí jak ten druhý a další důvody. Já už to nemůžu slyšet.

Doplňuji:
Dekuji Mojitku za odpověď. Jak jsem už psala, všechen personál má skvělé finanční ohodnocení. Kuchař se nemá špatně, bere 1900 euro. Problém je právě v tom, že to je dobrá restaurace a hosté dávají dost vysoká dýška a to by měla obsluha větší výdělek jak kuchař. Dělí se to mezi všechny.