Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.listopad 12:44

Mám ji znovu napsat?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Přeji hezký den,

Už to bude přes týden, co jsem se poznal s jednou úžasnou dívkou (Japonka) na Tinderu a od té doby si píšeme každý den a musím říci, že si to oba užíváme. Bohužel zlomový okamžik přišel v pátek večer. V tu dobu jsme si normálně psali a poslední věc, co mi napsala bylo, že naneštěstí nemá moc příležitostí se seznámit s někým jiným než v okolí univerzity a tak je moc ráda, že mě poznala. Samozřejmě jsem ji odpověděl, že to cítím stejně a dodal otázku, aby řeč nestála. Po chvilce si zprávu přečetla, ale doteď neodpověděla. Vím, že toho má hodně ve škole (studuje medinu) a občas trvali hodiny než odpověděla, ale přijde mi divné, že si to přečte a celé dny bez odezvy. Tak nějak nevím, jak si to mám vyložit. Upřímně nejvíce mě tíží to, že jsem do Tinderu šel pouze za jakousi dočasnou zábavou a nezávazný flirt, ale čím víc jsme si psali, tím víc se mi dostala v uvozovkách pod kůži a musím na ni neustále myslet, což mě dost ovlivňuje v práci i studiu . Jaký na to máte názor?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.listopad 12:49

Mám ji znovu napsat?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Přeji hezký den,

Už to bude přes týden, co jsem se poznal s jednou úžasnou dívkou (Japonka) na Tinderu a od té doby si píšeme každý den a musím říci, že si to oba užíváme. Dokonce jsme si i vyjasnili, že nám nejde jen o flirt a ráda by se po konci semestru setkala. Takže jsem rád, že to není jen další klasická Tinder rajda. Bohužel zlomový okamžik přišel v pátek večer. V tu dobu jsme si normálně psali a poslední věc, co mi napsala bylo, že naneštěstí nemá moc příležitostí se seznámit s někým jiným než v okolí univerzity a tak je moc ráda, že mě poznala. Samozřejmě jsem ji odpověděl, že to cítím stejně a dodal otázku, aby řeč nestála. Po chvilce si zprávu přečetla, ale doteď neodpověděla. Vím, že toho má hodně ve škole (studuje medinu) a občas trvali hodiny než odpověděla, ale přijde mi divné, že si to přečte a celé dny bez odezvy. Tak nějak nevím, jak si to mám vyložit. Upřímně nejvíce mě tíží to, že jsem do Tinderu šel pouze za jakousi dočasnou zábavou a nezávazný flirt, ale čím víc jsme si psali, tím víc se mi dostala v uvozovkách pod kůži a musím na ni neustále myslet, což mě dost ovlivňuje v práci i studiu . Jaký na to máte názor?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.listopad 12:58

Mám jí znovu napsat?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Přeji hezký den,

Už to bude přes týden, co jsem se poznal s jednou úžasnou dívkou (Japonka) na Tinderu a od té doby si píšeme každý den a musím říci, že si to oba užíváme. Dokonce jsme si i vyjasnili, že nám nejde jen o flirt a ráda by se po konci semestru setkala. Takže jsem rád, že to není jen další klasická Tinder rajda. Bohužel zlomový okamžik přišel v pátek večer. V tu dobu jsme si normálně psali a poslední věc, co mi napsala bylo, že naneštěstí nemá moc příležitostí se seznámit s někým jiným než v okolí univerzity, a tak je moc ráda, že mě poznala. Samozřejmě jsem jí odpověděl, že to cítím stejně, a dodal otázku, aby řeč nestála. Po chvilce si zprávu přečetla, ale doteď neodpověděla. Vím, že toho má hodně ve škole (studuje medinu) a občas trvalo hodiny, než odpověděla, ale přijde mi divné, že si to přečte, a celé dny bez odezvy. Tak nějak nevím, jak si to mám vyložit. Upřímně nejvíce mě tíží to, že jsem do Tinderu šel pouze za jakousi dočasnou zábavou a nezávazný flirt, ale čím víc jsme si psali, tím víc se mi dostala v uvozovkách pod kůži a musím na ni neustále myslet, což mě dost ovlivňuje v práci i studiu. Jaký na to máte názor?