Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.červenec 5:22

Co to znamená?

Rodina a vztahy – Přátelé

Takový příběh když se potkáte s holkou a na vás pozdraví zeptá se vás jestli máte nějakou holku a jestli můžete být přátelé, při komunikaci si usmívá a pár dní se vám hodně věnuje když s ní komunikujete a někdo z její kamarádek se před ní a před vámi jestli b šla s vámi na rande ona sdělí že nepůjde směje se a červená se a všichni lidé říkají že vás miluje co to znamená? Je pravda že to může a taky nemusí být láska?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.červenec 5:25

Co to znamená?

Rodina a vztahy – Přátelé

Takový příběh když se potkáte s holkou ona vás pozdraví zeptá se vás jestli máte nějakou holku a jestli můžete být přátelé, při komunikaci se hodně usmívá a pár dní se vám hodně věnuje když s ní komunikujete a někdo z její kamarádek se před ní a před vámi jí zeptá jestli by šla s vámi na rande ona sdělí že nepůjde směje se a červená se, všichni lidé říkají že vás miluje co to znamená? Je pravda že to může a taky nemusí být láska?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.červenec 9:28

Co to znamená, když vás holka s úsměvem pozdraví a zeptá se vás, jestli máte nějakou holku a jestli můžete být přátelé?

Rodina a vztahy – Přátelé

Takový příběh když se potkáte s holkou ona vás pozdraví zeptá se vás jestli máte nějakou holku a jestli můžete být přátelé, při komunikaci se hodně usmívá a pár dní se vám hodně věnuje, když s ní komunikujete, a někdo z její kamarádek se před ní a před vámi jí zeptá, jestli by šla s vámi na rande, ona sdělí, že nepůjde, směje se a červená se, všichni lidé říkají, že vás miluje, co to znamená? Je pravda, že to může a taky nemusí být láska?