Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.září 22:38

Mám strach a nevím co s tím

Zdraví – Nemoci

Dobrý den, potřebuju pomoct se strachem. Měla jsem docela velký strach vždycky ale poté co jsem se s kamarádkami koukla na horor (dokonce dva) se to mnohem zhoršilo. Vždycky přes den se nic neděje ale když je tma bojím se všeho možného. Byla jsem třeba sama v pokoji a slyšela jsem jakoby za okny (v patře) jakoby tam někdo ťukal na zeď (ale jako vždy jsem si to kvůli strachu asi překreslila a je možné že prostě ťukal někdo někde jinde protože jsem měla otevřené okna, ke všemu jsem to slyšela docela potichu). Takových případů mám víc ale nebudu je tu všechny vyjmenovávat. Chci se někomu svěřit ale nechci toho komu to říkám vyděsit (jakože třeba to s tím ťukáním zní celkem děsivě) protože vím jak se cítí tak jsem to zatím nikomu moc neřekla. Proto jsem se rozhodla obrátit na Vás. Nevyznělo to tu tak špatně ale vážně se bojím a potřebuju pomoct. Jinak nechci tu říkat svůj věk ale jen že ještě nejsem dospělá.
Za jakoukoli pomocnou odpověď jsem Vám strašně moc vděčná.
Přeju hezký den.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.září 22:45

Co s neustálým pocitem strachu ze tmy?

Zdraví – Nemoci

Dobrý den, potřebuju pomoct se strachem. Měla jsem docela velký strach vždycky, ale poté, co jsem se s kamarádkami koukla na horor (dokonce dva), se to mnohem zhoršilo. Vždycky přes den se nic neděje, ale když je tma, bojím se všeho možného. Byla jsem třeba sama v pokoji a slyšela jsem jakoby za okny (v patře), jako by tam někdo ťukal na zeď (ale jako vždy jsem si to kvůli strachu asi překreslila a je možné, že prostě ťukal někdo někde jinde, protože jsem měla otevřená okna, ke všemu jsem to slyšela docela potichu). Takových případů mám víc, ale nebudu je tu všechny vyjmenovávat. Chci se někomu svěřit, ale nechci toho, komu to říkám, vyděsit (jakože třeba to s tím ťukáním zní celkem děsivě), protože vím, jak se cítím, tak jsem to zatím nikomu moc neřekla. Proto jsem se rozhodla obrátit na Vás. Nevyznělo to tu tak špatně, ale vážně se bojím a potřebuju pomoct. Jinak nechci tu říkat svůj věk, ale jen že ještě nejsem dospělá.
Za jakoukoli pomocnou odpověď jsem Vám strašně moc vděčná.
Přeju hezký den.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.září 12:09

Co s neustálým pocitem strachu ze tmy?

Zdraví – Nemoci

Dobrý den, potřebuju pomoct se strachem. Měla jsem docela velký strach vždycky, ale poté, co jsem se s kamarádkami koukla na horor (dokonce dva), se to mnohem zhoršilo. Vždycky přes den se nic neděje, ale když je tma, bojím se všeho možného. Byla jsem třeba sama v pokoji a slyšela jsem jakoby za okny (v patře), jako by tam někdo ťukal na zeď (ale jako vždy jsem si to kvůli strachu asi překreslila a je možné, že prostě ťukal někdo někde jinde, protože jsem měla otevřená okna, ke všemu jsem to slyšela docela potichu). Takových případů mám víc, ale nebudu je tu všechny vyjmenovávat. Chci se někomu svěřit, ale nechci toho, komu to říkám, vyděsit (jakože třeba to s tím ťukáním zní celkem děsivě), protože vím, jak by se cítil, tak jsem to zatím nikomu moc neřekla. Proto jsem se rozhodla obrátit na Vás. Nevyznělo to tu tak špatně, ale vážně se bojím a potřebuju pomoct. Jinak nechci tu říkat svůj věk, ale jen že ještě nejsem dospělá.
Za jakoukoli pomocnou odpověď jsem Vám strašně moc vděčná.
Přeju hezký den.