Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.srpen 11:58

Jak jsou ženy smířeny se svým těžkým životním údělem?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Už odmala tím, že jim jsou vnucovány panenky a kočárky, jsou v podstatě připravovány na roli matky. Zhruba od puberty přestávají být spokojené se svým vzhledem a mají pocit, že ani nemohou vyjít ven, dokud na sebe nenaplácají make-up. Většina žen je heterosexuálních, takže je z jakéhosi záhadného důvodu přitahují ty pro ně nepochopitelné krkající a prdící, hospodou zavánějící bytosti, na něž po zbytek života jen nadávají (a čím je taková krkající a prdící bytost větší idiot a hajzl, tím je přitahuje víc; to ovšem prohlédnou až několik let po svatbě, kdy už s ním mají dítě nebo rovnou několik). Nedokáží vlastně ani v klidu přemýšlet, protože si prý všechno, nač pomyslí, automaticky spojí s nějakou emocí. 90 % toho, co řeknou, je jakési „přemýšlení nahlas“ – mají neustálou potřebu mluvit; ke konci života už je musí pekelně bolet ústa. Z nějakého nepochopitelného důvodu se těší na svatbu, ač ví, že je to zabiják lásky a předěl mezi svobodným životem a životem mezi dětmi, plotnou a pračkou (a posléze ještě zaměstnáním), o němž si pak nalhávají, že je baví. Porod bolí víc než cokoli jiného na světě, dřive se při něm běžně umíralo. Přesto pokud ženy děti nemají, většinou je to do konce života trápí. Ani nemluvě o muslimských zemích, kde je s nimi zacházeno hůř než se zvířetem.
… no já být ženou, tak si to hodím!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.srpen 12:00

Jak jsou ženy smířeny se svým těžkým životním údělem?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Už odmala tím, že jim jsou vnucovány panenky a kočárky, jsou v podstatě připravovány na roli matky. Zhruba od puberty přestávají být spokojené se svým vzhledem a mají pocit, že ani nemohou vyjít ven, dokud na sebe nenaplácají make-up. Většina žen je heterosexuálních, takže je z jakéhosi záhadného důvodu přitahují ty pro ně nepochopitelné krkající a prdící, hospodou zavánějící bytosti, na něž po zbytek života jen nadávají (a čím je taková krkající a prdící bytost větší idiot a hajzl, tím je přitahuje víc; to ovšem prohlédnou až několik let po svatbě, kdy už s ním mají dítě nebo rovnou několik). Nedokáží vlastně ani v klidu přemýšlet, protože si prý všechno, nač pomyslí, automaticky spojí s nějakou emocí. 90 % toho, co řeknou, je jakési „přemýšlení nahlas“ – mají neustálou potřebu mluvit; ke konci života už je musí pekelně bolet ústa. Z nějakého nepochopitelného důvodu se těší na svatbu, ač vědí, že je to zabiják lásky a předěl mezi svobodným životem a životem mezi dětmi, plotnou a pračkou (a posléze ještě zaměstnáním), o němž si pak nalhávají, že je baví. Porod bolí víc než cokoli jiného na světě, dřive se při něm běžně umíralo. Přesto pokud ženy děti nemají, většinou je to do konce života trápí. Ani nemluvě o muslimských zemích, kde je s nimi zacházeno hůř než se zvířetem.
… no já být ženou, tak si to hodím!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.srpen 17:36

Jak jsou ženy smířeny se svým těžkým životním údělem?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Už odmala tím, že jim jsou vnucovány panenky a kočárky, jsou v podstatě připravovány na roli matky. Zhruba od puberty přestávají být spokojené se svým vzhledem a mají pocit, že ani nemohou vyjít ven, dokud na sebe nenaplácají make-up. Většina žen je heterosexuálních, takže je z jakéhosi záhadného důvodu přitahují ty pro ně nepochopitelné krkající a prdící, hospodou zavánějící bytosti, na něž po zbytek života jen nadávají (a čím je taková krkající a prdící bytost větší idiot a hajzl, tím je přitahuje víc; to ovšem prohlédnou až několik let po svatbě, kdy už s ním mají dítě nebo rovnou několik). Nedokáží vlastně ani v klidu přemýšlet, protože si prý všechno, nač pomyslí, automaticky spojí s nějakou emocí. 90 % toho, co řeknou, je jakési „přemýšlení nahlas“ – mají neustálou potřebu mluvit; ke konci života už je musí pekelně bolet ústa. Z nějakého nepochopitelného důvodu se těší na svatbu, ač vědí, že je to zabiják lásky a předěl mezi svobodným životem a životem mezi dětmi, plotnou a pračkou (a posléze ještě zaměstnáním), o němž si pak nalhávají, že je baví. Porod bolí víc než cokoli jiného na světě, dříve se při něm běžně umíralo. Přesto pokud ženy děti nemají, většinou je to do konce života trápí. Ani nemluvě o muslimských zemích, kde je s nimi zacházeno hůř než se zvířetem.
… no já být ženou, tak si to hodím!