Zeptal/a se – 5.červen 19:02
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Pivovárenské mláto zná většina z nás, stejně to bylo doposud i u mne, z pohádky Dařbuján a Pandrhola. Až včera jsem měl k večeři kaši z něho. Bez ohledu na to, že je to pokrm zdravý, plný vlákniny,. myslím že se málo využívá a nevím, jakým dalším způsobem by šlo zpracovávat, aby to i chutnalo. Ta kaše nebyla vůbec špatná. Vím jen, že se z něho dělají sušenky a přidává se do chleba. Pokud má někdo zkušenost, poraďte prosím.
Zeptal/a se – 5.červen 19:09
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Pivovárenské mláto zná většina z nás, stejně to bylo doposud i u mne, z pohádky Dařbuján a Pandrhola. Až včera jsem měl k večeři kaši z něho. Bez ohledu na to, že je to pokrm zdravý, plný vlákniny,. myslím že se málo využívá a nevím, jakým dalším způsobem by šlo zpracovávat, aby to i chutnalo. Ta kaše nebyla vůbec špatná. Vím jen, že se z něho dělají sušenky a přidává se do chleba. Pokud má někdo zkušenost, poraďte prosím.
Zeptal/a se – 5.červen 19:10
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Pivovárenské mláto zná většina z nás, stejně to bylo doposud i u mne, z pohádky Dařbuján a Pandrhola. Až včera jsem měl k večeři kaši z něho. Bez ohledu na to, že je to pokrm zdravý, plný vlákniny,. myslím, že se málo využívá, a nevím, jakým dalším způsobem by šlo zpracovávat, aby to i chutnalo. Ta kaše nebyla vůbec špatná. Vím jen, že se z něho dělají sušenky a přidává se do chleba. Pokud má někdo zkušenost, poraďte prosím.