Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.květen 23:16

Jak mám vyřešit ,,podraz'' na Letgo?Prosím o radu kohokoliv,kdo Letgo používáte.

Auta a doprava – Nákup a prodej

Všechno se to týká taťky mého přítele.Chtěl si na rychlo koupit PC,tak se koukl na Letgo.Našel PC za 1300 kč.Prodejce v inzerátu ale neuvedl pravdu.
Přítelův taťka je trošku jinné generace,tak si ho jen nechal pustit.No a když prodejce uviděl že počítačům moc nerozumí(pomalu vůbec) tak mu ho jen zapojil a ani mu neukázal jak počítač funguje.Dalo by se říct,že ho prostě ,,oblbl''.
Potom když počítač začal nějak zkoušet(tak jak to uměl) zjistil ,že nefunguje vůbec internet.Ani když jsme
byli připojeni,prostě vůbec to nešlo.Tak jsme to vyzkoušeli my ,a fakt nefungoval.Chtěli jsme tento počítač vrátit jelikož to byla zbytečná investice.Když jsme pána kontaktovali , začal se vymlouvat,neo­depisovat a nezvedat telefon.
Chci se zeptat,stalo se vám něco podobného někdy? Dá se tento uživatel nahlásit na Letgo,aby ho už nemohl používat a oblbovat další lidi?
Nebo když u inzerátu neuvedl pravdu ,a také nám psal,že je všechno funkční.I přesto že nebylo. CO BY NÁM NA TOTO ŘEKLA POLICIE ?? Chápu ,že je to letgo a není na ty věci záruka a nic.Takže je dost možné,že by se nám jen vysmály.Ale slyšela jsem,že je letgo prý hlídané,nevíte otom někdo něco?

Být mně,nějak to neřeším.Je to pouze 1300kč.Ale pro někoho to jsou vydělané peníze a není to zas tak málo…

Moc prosím o pomoc.Klidně se svěřte s vašemi zkušenostmi s Letgo.Předem děkuji. :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.květen 9:49

Jak mám vyřešit ,,podraz'' na Letgo? Prosím o radu kohokoliv, kdo Letgo používáte.

Auta a doprava – Nákup a prodej

Všechno se to týká taťky mého přítele. Chtěl si na rychlo koupit PC,tak se koukl na Letgo.Našel PC za 1300 Kč. Prodejce v inzerátu, ale neuvedl pravdu.
Přítelův taťka je trošku jiné generace, tak si ho jen nechal pustit. No a když prodejce uviděl, že počítačům moc nerozumí (pomalu vůbec), tak mu ho jen zapojil a ani mu neukázal, jak počítač funguje. Dalo by se říct, že ho prostě ,,oblbl''.
Potom když počítač začal nějak zkoušet (tak jak to uměl), zjistil, že nefunguje vůbec internet. Ani když jsme byli připojeni, prostě vůbec to nešlo.Tak jsme to vyzkoušeli my a fakt nefungoval. Chtěli jsme tento počítač vrátit, jelikož to byla zbytečná investice. Když jsme pána kontaktovali, začal se vymlouvat, neodepisovat a nezvedat telefon.
Chci se zeptat: stalo se vám něco podobného někdy? Dá se tento uživatel nahlásit na Letgo, aby ho už nemohl používat a oblbovat další lidi?
Nebo když u inzerátu neuvedl pravdu a také nám psal, že je všechno funkční. I přestože nebylo. CO BY NÁM NA TOTO ŘEKLA POLICIE?? Chápu, že je to Letgo a není na ty věci záruka a nic. Takže je dost možné, že by se nám jen vysmáli. Ale slyšela jsem, že je Letgo prý hlídané, nevíte o tom někdo něco?

Stát se to mně, nějak to neřeším. Je to pouze 1300 Kč. Ale pro někoho to jsou vydělané peníze a není to zas tak málo…

Moc prosím o pomoc. Klidně se svěřte s vašemi zkušenostmi s Letgo. Předem děkuji. :)