Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.duben 22:03

Pes snědl kostičku deoxidizéru, co dělat?

Příroda a životní prostředí – Zvířata a ptactvo

Ahojki, potřebuju nutně poradit. Kolem 3 hodiny odpoledne mi nejspíš (není to 100%) pes snědl takovou tu malou kostičku deoxidizéru, co se dává do psích pamlsků. Bylo to omylem když jsem chvilku nebyla doma. Ve spěchu jsem nechala sáček s pamlskama na stole a odešla. Zjistila jsem to jak jsem přišla. Pes ležel na posteli a měl ten sáček od pamlsků na kousky, byly tam i malinké papírky z toho deoxidizeru ale samotná kostička nikde. Nevěděla jsem co mám dělat, jestli jet na veterinu, nebo vyvolat zvracení. Snažila jsem se ale nešlo to. Pes vypadal v pořádku tak jsem čekala jestli něco nebude a nebylo. Pořád vypadá úplně v pořádku. Co byste mi poradili, mám to nějak řešit? Podle mě by mu už dávno bylo špatně kdyby se mělo něco stát. Nrbo si to myslím špatně? Prosím o radu

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.květen 0:05

Pes snědl kostičku deoxidizéru, co dělat?

Příroda a životní prostředí – Zvířata a ptactvo

Ahojki, potřebuju nutně poradit. Kolem 3 hodiny odpoledne mi nejspíš (není to 100%) pes snědl takovou tu malou kostičku deoxidizéru, co se dává do psích pamlsků. Bylo to omylem když jsem chvilku nebyla doma. Ve spěchu jsem nechala sáček s pamlskama na stole a odešla. Zjistila jsem to jak jsem přišla. Pes ležel na posteli a měl ten sáček od pamlsků na kousky, byly tam i malinké papírky z toho deoxidizeru ale samotná kostička nikde. Nevěděla jsem co mám dělat, jestli jet na veterinu, nebo vyvolat zvracení. Snažila jsem se ale nešlo to. Pes vypadal v pořádku tak jsem čekala jestli něco nebude a nebylo. Pořád vypadá úplně v pořádku. Co byste mi poradili, mám to nějak řešit? Podle mě by mu už dávno bylo špatně kdyby se mělo něco stát. Nrbo si to myslím špatně? Prosím o radu.

… Nakonec je všechno v pořádku, veterinářka říkala že to není nebezpečné, děkuji za odpovědi.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.květen 9:17

Pes snědl kostičku deoxidizéru, co dělat?

Příroda a životní prostředí – Zvířata a ptactvo

Ahojki, potřebuju nutně poradit. Kolem 3. hodiny odpoledne mi nejspíš (není to 100%) pes snědl takovou tu malou kostičku deoxidizéru, co se dává do psích pamlsků. Bylo to omylem, když jsem chvilku nebyla doma. Ve spěchu jsem nechala sáček s pamlskama na stole a odešla. Zjistila jsem to, jak jsem přišla. Pes ležel na posteli a měl ten sáček od pamlsků na kousky, byly tam i malinké papírky z toho deoxidizeru, ale samotná kostička nikde. Nevěděla jsem, co mám dělat, jestli jet na veterinu, nebo vyvolat zvracení. Snažila jsem se, ale nešlo to. Pes vypadal v pořádku, tak jsem čekala, jestli něco nebude, a nebylo. Pořád vypadá úplně v pořádku. Co byste mi poradili, mám to nějak řešit? Podle mě by mu už dávno bylo špatně, kdyby se mělo něco stát. Nrbo si to myslím špatně? Prosím o radu.

… Nakonec je všechno v pořádku, veterinářka říkala, že to není nebezpečné, děkuji za odpovědi.