Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.duben 12:54

Jak postupovat ? Chiptuning a nepřevzetí zpět našeho vozu AUDI Q5 3 TDI

Auta a doprava – Opravy a údržba

HELP – V pátek 12.4.2019 jsme dali do neaut.servisu v Praze chipovat náš vůz. Po 4 hod max. mělo být hotovo. Ovšem po 6,5 hod nám volali, že s naším autem nedjedeme, protože při nahrávání jejich SW chipu auto nestartuje. Nic jsme zatím neplatili, dostali jsme náhradní vůz, aby jsme se dostali zpět domů 100 km. Slibili nám v pobočce, že na autě budou dělat celou sobotu a zavolají, ale nikdo nevolá. Máme z toho špatný pocit, co se děje. Prý chipování provedou na jejich náklady, budou pracovat na chybě s nastartováním a v případě nutnosti výměny řídící jednotky to jde také na jejich náklady. Auto máme nově od 15.3.2019 a bojíme se, že budou zasahovat do něčeho, s čím pak budeme mít problémy
v jízdních vlastnostech.OTÁZKA ZNÍ: Jak máme postupovat v našem případě, na co si dát pozor a na čem trvat při převzetí vozu ? Děkuji předem za všechny rady a tipy.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.duben 14:46

Jak postupovat ? Chiptuning a nepřevzetí zpět našeho vozu AUDI Q5 3 TDI

Auta a doprava – Opravy a údržba

HELP – V pátek 12.4.2019 jsme dali do neaut.servisu v Praze chipovat náš vůz. Po 4 hod max. mělo být hotovo. Ovšem po 6,5 hod nám volali, že s naším autem nedjedeme, protože při nahrávání jejich SW chipu auto nestartuje. Nic jsme zatím neplatili, dostali jsme náhradní vůz, aby jsme se dostali zpět domů 100 km. Slibili nám v pobočce, že na autě budou dělat celou sobotu a zavolají, ale nikdo nevolá. Máme z toho špatný pocit, co se děje. Prý chipování provedou na jejich náklady, budou pracovat na chybě s nastartováním a v případě nutnosti výměny řídící jednotky to jde také na jejich náklady. Auto máme nově od 15.3.2019 a bojíme se, že budou zasahovat do něčeho, s čím pak budeme mít problémy v jízdních vlastnostech.
NOVÝ STATUS:
Dnes 15.4.2019 volali z pobočky, že se jim stále nedaří nastartovat auto a že to vypadá na výměnu řídící jednotky motoru.Tak to je SÍLA.

OTÁZKA ZNÍ: Jak máme postupovat v našem případě (jak by jste postupovali Vy), na co si dát pozor a na čem trvat při převzetí vozu ? Děkuji předem za všechny rady a tipy.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.duben 14:52

Jak postupovat po chiptuningu a nepřevzetí zpět našeho vozu AUDI Q5 3 TDI?

Auta a doprava – Opravy a údržba

HELP – V pátek 12.4.2019 jsme dali do neaut.servisu v Praze chipovat náš vůz. Po 4 hod max. mělo být hotovo. Ovšem po 6,5 hod nám volali, že s naším autem nedjedeme, protože při nahrávání jejich SW chipu auto nestartuje. Nic jsme zatím neplatili, dostali jsme náhradní vůz, abychom se dostali zpět domů 100 km. Slibili nám v pobočce, že na autě budou dělat celou sobotu a zavolají, ale nikdo nevolá. Máme z toho špatný pocit, co se děje. Prý chipování provedou na své náklady, budou pracovat na chybě s nastartování a v případě nutnosti výměny řídící jednotky to jde také na jejich náklady. Auto máme nově od 15.3.2019 a bojíme se, že budou zasahovat do něčeho, s čím pak budeme mít problémy v jízdních vlastnostech.
NOVÝ STATUS:
Dnes 15.4.2019 volali z pobočky, že se jim stále nedaří nastartovat auto a že to vypadá na výměnu řídící jednotky motoru.Tak to je SÍLA.

OTÁZKA ZNÍ: Jak máme postupovat v našem případě (jak byste postupovali Vy), na co si dát pozor a na čem trvat při převzetí vozu)? Děkuji předem za všechny rady a tipy.