Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.srpen 23:06

Dá se to zjistit?

Finance a podnikání – Investování

Dá se nějak zpětně dohledat komu jdou peníze z dobírky? Nechal jsem si totiž poslat telefon na dobírku za dobrou cenu, ale moc tomu ted nevěřím když o tom tak uvažuju, aby mi třeba nedošla jen maketa nebo třeba prázdný balíček. Když to otevřu a zjistím že věc nesedí, co potom dělat když už jsem za to zaplatil? Musim počítat i s tim že kdyby se opravdu jednalo o podvodníka, tak tam ani nemusel dávat svojí zpětnou adresu, takže jak postupovat potom?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.srpen 13:29

Dá se to zjistit?

Finance a podnikání – Investování

Dá se nějak zpětně dohledat komu jdou peníze z dobírky? Nechal jsem si totiž poslat telefon na dobírku za dobrou cenu, ale moc tomu ted nevěřím když o tom tak uvažuju, aby mi třeba nedošla jen maketa nebo třeba prázdný balíček. Když to otevřu a zjistím že věc nesedí, co potom dělat když už jsem za to zaplatil? Musim počítat i s tim že kdyby se opravdu jednalo o podvodníka, tak tam ani nemusel dávat svojí zpětnou adresu, takže jak postupovat potom?
Doplňuji:
Tak mám štěstí a přišlo to co mělo 🙂 to je oddych… I tak by mě zajímalo co bych vlastně na té poště musel předložit aby došlo k vypátrání peněz. Mám na baláku hledat nějaké identifikáční číslo nebo známku nebo něco unikátního? Protože na balíku není nic než moje jméno adresa a zpětná adresa nic víc…