Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.březen 19:24

Pronájem bytu

Právo a zákony – Občanské právo

Dobrý den,bydlím v bytě který je vedený jako kanceláře.Není zkolaudovaný jako byt.Pronajímatel my chce zvednou nájem s tím že jsou to kancelářské prostory a né byt.Že za kancelářské prostory se platí více.Je to tak?Má na zvýšení nájmu právo s tím že podle něho teď platím málo že budu muset platit více když to je jako kancelářské prostory a né byt.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.březen 19:25

Pronájem bytu

Právo a zákony – Občanské právo

Dobrý den,bydlím v bytě který je vedený jako kanceláře.Není zkolaudovaný jako byt.Pronajímatel my chce zvednou nájem s tím že jsou to kancelářské prostory a né byt.Že za kancelářské prostory se platí více.Je to tak?Jsou kancelářské prostory dražší než bytové?Má na zvýšení nájmu právo s tím že podle něho teď platím málo že budu muset platit více když to je jako kancelářské prostory a né byt.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.březen 20:26

Může mi pronajímatel zvednout nájem za níže uvedených podmínek?

Právo a zákony – Občanské právo

Dobrý den, bydlím v bytě, který je vedený jako kanceláře. Není zkolaudovaný jako byt. Pronajímatel mi chce zvednout nájem s tím, že jsou to kancelářské prostory a né byt. Že za kancelářské prostory se platí více. Je to tak? Jsou kancelářské prostory dražší než bytové? Má na zvýšení nájmu právo s tím, že podle něho teď platím málo, že budu muset platit více, když to je jako kancelářské prostory a né byt?