Zeptal/a se – 10.srpen 10:13
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
MiroslavSt psal návrh, abysme si zašli do kavárna na dort za půl milionu korun z jedlého „zlata“. Zajímalo by mě, z čeho je takové jedlé zlato. Jestli ze zlata-kovu, nebo snad z hořčice, z protlaku? Klasické zlato- kov je pro organizmus neškodné, když se z něj vyrábí zuby, ale že bych se s ním chtěl cpát… 🙂
Zeptal/a se – 10.srpen 11:03
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
MiroslavSt psal návrh, abysme si zašli do kavárna na dort za půl milionu
korun z jedlého „zlata“. Zajímalo by mě, z čeho je takové jedlé
zlato. Jestli ze zlata-kovu, nebo snad z hořčice, z protlaku? Klasické
zlato- kov je pro organizmus neškodné, když se z něj vyrábí zuby, ale že
bych se s ním chtěl cpát… 🙂
Doplňuji:
Elektrikář: to ještě nedělá zlato zdravotně závadným. Když člověk do
plic vdechne vodu, může ho to zabít zrovna tak.