Zeptal/a se – 6.duben 23:44
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Steak to není…
😉
Schnitzel – jen ´opisuje´ rakouský termín bez (obvykle) správného
kontextu (vypadá – a chutná, to jinak)…
😉
Děkuji…
Zeptal/a se – 9.duben 14:34
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Steak to není…
😉
Schnitzel – jen ´opisuje´ rakouský termín bez (obvykle) správného
kontextu (vypadá – a chutná, to jinak)…
😉
Děkuji…
______________________________________________
Díky za odpovědi – šlo o ´problém´, jak neevropanovi (resp. -ce)
vysvětlit, co budu vařit…
Problém jemně komplikovaný tím, že dotyčná odmítá tučné maso (fat
jsem pochopil 😉.
Jako nejjednodušší se nakonec ukázalo řízek z krkovičky prostě usmažit
a na jeho řezu ukázat, co to je – a za použití tlačenky vysvětlit
(snad) rozdíl mezi kolagenem a tukem…
Chutnal…
😉
Ještě jednou děkuju…
😉