Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.červenec 16:25

Kde se dá v Brně koupit zesvětlovač pramínků?

Krása a styl – Účesy

Dobrý den. Chtěla jsem si koupit ten přirozený zesvétlovač pramínku od Avonu, ale nestihla jsem to a on byl posledný krát v ponuce. Prosím vás, nedá se néco takového koupit? NEMÁM na mysli BARVU! Ale přirozený zesvětlovač… nevíte, ve kterém obchodě? Všimla jsem si tohoto: http://www.bar­vanavlasy.cz/2281-marion-zesvetlovac-cele-vlasy-4-5-odst-40ml-985/ , nevíte, kde by se to dalo koupit v obchodě, ale ne přes internet? Moc děkuji! Naschledanou, Fly.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.červenec 17:16

Kde se dá v Brně koupit zesvětlovač pramínků?

Krása a styl – Účesy

Dobrý den. Chtěla jsem si koupit ten přirozený zesvétlovač pramínku od Avonu, ale nestihla jsem to a on byl posledný krát v ponuce. Prosím vás, nedá se néco takového koupit? NEMÁM na mysli BARVU! Ale přirozený zesvětlovač… nevíte, ve kterém obchodě? Všimla jsem si tohoto: http://www.bar­vanavlasy.cz/2281-marion-zesvetlovac-cele-vlasy-4-5-odst-40ml-985/ , nevíte, kde by se to dalo koupit v obchodě, ale ne přes internet? Moc děkuji! Naschledanou, Fly.
Doplňuji:
Moc děkuji… nevěděla jsem, že existuje i kamenný obchod Avonu, nevíte, kde v Brně sídlí, jestli zde je? I pokud ne, moc děkuji!