Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.březen 10:35

Může se Bůh stát člověkem a člověk Bohem?

Kultura a společnost – Náboženství

Jaký je rozdíl mezi člověkem a Bohem?

Rozdíl je zde relativní, protože vše je zde spojené se vším, pokud se cítíme božsky, jsme Bohem a pokud se necítíme už božsky, jsem pořád ještě Bohem, vlastně vše co je v Absolutnu, to je Bohem, a je jedno, jak se to cítí, a jak to vypadá a funguje.

I kámen je Bohem, dokonce i vzduch co dýcháme je Bohem. Bůh není daleko od nás, je všude, protože Bůh to je dualita, a dualita to je; pravda a lež, počítač a programy v počítači, život a smrt, vítězství a porážka, atd.

Bůh není subjekt je o objekt, lidem nevyhovuje to, že je Bůh objektem, a chtějí aby to byl subjekt, protože k subjektu, se lze přiblížit, kdežto k objetu se už nelze přiblížit.

Problémem lidí je jejich nenormalita, způsobená nenormálním centrálním systémem, ve kterém existují.

Tam kde se mohou lidi zabíjet, aniž to někomu vadí, tam jsou i normální lidi, v okamžiku kdy se lidem centrálně zakáže zabíjet druhé, tak se stanou lidi nenormální, a tak věří na; sekty, církve, politiku, reklamu, mýty, kulty, pověry, fetiše, módu, pohádky, filmy v televizi, atd.

Veliká globální konzumace alkoholu a tabáku, odhaluje nenormalitu lidí na světě, dobrota je žebrota, a tak jsme všichni žebráci, po stránce psychické a ekonomické, úspěšní se dneska stávají jenom psychicky zlí lidé, jako třeba Adolf Hitler, když něco nejde po dobrém, tak se to řeší po zlém, brzo zde bude třetí světová válka, jako logický trest za to, že nejsme psychicky normální a věříme na to, že každý člověk nemůže být Bůh.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.březen 11:10

Může se Bůh stát člověkem a člověk Bohem?

Kultura a společnost – Náboženství

Jaký je rozdíl mezi člověkem a Bohem?

Rozdíl je zde relativní, protože vše je zde spojené se vším, pokud se cítíme božsky, jsme Bohem, a pokud se necítíme už božsky, jsem pořád ještě Bohem, vlastně vše co je v Absolutnu, to je Bohem a je jedno, jak se to cítí, a jak to vypadá a funguje.

I kámen je Bohem, dokonce i vzduch, co dýcháme, je Bohem. Bůh není daleko od nás, je všude, protože Bůh, to je dualita a dualita, to je pravda a lež, počítač a programy v počítači, život a smrt, vítězství a porážka, atd.

Bůh není subjekt, jde o objekt, lidem nevyhovuje to, že je Bůh objektem, a chtějí, aby to byl subjekt, protože k subjektu se lze přiblížit, kdežto k objektu se už nelze přiblížit.

Problémem lidí je jejich nenormalita, způsobená nenormálním centrálním systémem, ve kterém existují.

Tam, kde se mohou lidi zabíjet, aniž to někomu vadí, tam jsou i normální lidi, v okamžiku, kdy se lidem centrálně zakáže zabíjet druhé, tak se stanou lidi nenormální, a tak věří na sekty, církve, politiku, reklamu, mýty, kulty, pověry, fetiše, módu, pohádky, filmy v televizi, atd.

Veliká globální konzumace alkoholu a tabáku odhaluje nenormalitu lidí na světě, dobrota je žebrota, a tak jsme všichni žebráci, po stránce psychické a ekonomické, úspěšní se dneska stávají jenom psychicky zlí lidé jako třeba Adolf Hitler, když něco nejde po dobrém, tak se to řeší po zlém, brzo zde bude třetí světová válka jako logický trest za to, že nejsme psychicky normální a věříme na to, že každý člověk nemůže být Bůh.