Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.březen 20:41

Jak řešit rušení nočního klidu se sousedící fabrikou?

Právo a zákony – Občanské právo

Nedávno jsem se přestěhoval a netrvalo dlouho, problémy byly na snadě. Vedle přes přístupovou komunikaci se nachází zadní část haly průmyslového objektu, u kterého skladujou plechové bedny a klece na výrobky či co. A jelikož jedou na tři směny v noci to je docela mazec. Ustavičné pípání vysokozdvižnýjch vozíků při couvání, vrzání s oněma klecema a plechovýma bednama, lomosení samotných vysokozdviž. voz. jezdících rychle po křivé komunikaci. Hluk je v noci nepříjemnej i přes vyměněná plastová okna s trojsklem. Vše by asi spravila, kdyby objekt měli za protihlukovou stěnou. Asi si nechám udělat měření hluku a vyzjistit vyhlášku města jak stanovuje normu hluku. Nebo jak bych mohl postupovat? Děkuji za odpověd. Za případné hrubky se omlouvám.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.březen 20:42

Jak řešit rušení nočního klidu se sousedící fabrikou?

Právo a zákony – Občanské právo

Nedávno jsem se přestěhoval a netrvalo dlouho, problémy byly na snadě. Vedle přes přístupovou komunikaci se nachází zadní část haly průmyslového objektu, u kterého skladujou plechové bedny a klece na výrobky či co. A jelikož jedou na tři směny v noci to je docela mazec. Ustavičné pípání vysokozdvižnýjch vozíků při couvání, vrzání s oněma klecema a plechovýma bednama, lomosení samotných vysokozdviž. voz. jezdících rychle po křivé komunikaci. Hluk je v noci nepříjemnej i přes vyměněná plastová okna s trojsklem. Vše by asi zpravila, kdyby objekt měli za protihlukovou stěnou. Asi si nechám udělat měření hluku a vyzjistit vyhlášku města jak stanovuje normu hluku. Nebo jak bych mohl postupovat? Děkuji za odpověd. Za případné hrubky se omlouvám.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.březen 21:28

Jak řešit rušení nočního klidu se sousedící fabrikou?

Právo a zákony – Občanské právo

Nedávno jsem se přestěhoval a netrvalo dlouho, problémy byly nasnadě. Vedle přes přístupovou komunikaci se nachází zadní část haly průmyslového objektu, u kterého skladujou plechové bedny a klece na výrobky či co. A jelikož jedou na tři směny, i v noci, je to docela mazec. Ustavičné pípání vysokozdvižnýjch vozíků při couvání, vrzání s oněma klecema a plechovýma bednama, lomození samotných vysokozdvižných vozíku jezdících rychle po křivé komunikaci. Hluk je v noci nepříjemnej i přes vyměněná plastová okna s trojsklem. Vše by asi spravilo, kdyby objekt měli za protihlukovou stěnou. Asi si nechám udělat měření hluku a zjistit vyhlášku města, jak stanovuje normu hluku. Nebo jak bych mohl postupovat? Děkuji za odpověď. Za případné hrubky se omlouvám.