Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.březen 18:57

Jaká cvičení pomohou snížit dobu nutnou pro soustředění se na jiný problém?

Věda – Ostatní věda

Třeba přemýšlím nad něším, něco mě vyruší a přiměje přemýšlet nad něčím jiným. A následně mi trvá hrozně dlouho než se soustředím na prvotní myšlenky. Prodleva třeba 3 sekundy i více než si vzpomenu na prvotní myšlenku a pak než začnu o tom znovu přmeýšlet. Chtěl bych abych dokázal přehazovat mezi jendotlivými poblémy/myšlenkami mnohem rychleji. Nějaká konkrétní cvičení? Nemám tolik zájem o obecné rady jako číst knížky, řešit křížovky. Spíše nějaké cvičení které je cílené konkrétně na rychlost přeorientování se mezi problémy.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.březen 19:01

Jaká cvičení pomohou snížit dobu nutnou pro soustředění se na jiný problém?

Věda – Ostatní věda

Třeba přemýšlím nad něčím, něco mě vyruší a přiměje přemýšlet nad něčím jiným. A následně mi trvá hrozně dlouho než se soustředím na prvotní myšlenky. Prodleva třeba 3 sekundy i více než si vzpomenu na prvotní myšlenku a pak než začnu o tom znovu přemýšlet. Chtěl bych abych dokázal přehazovat mezi jednotlivými poblémy/myšlenkami mnohem rychleji. Nějaká konkrétní cvičení? Nemám tolik zájem o obecné rady jako číst knížky, řešit křížovky. Spíše nějaké cvičení které je cílené konkrétně na rychlost přeorientování se mezi problémy.
Na android mobilu jsem hrál „Brain Age Test Free“ a tam je cvičení na flexibilitu mozku, ale nevim jeslti to řeší tento problém.