Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.únor 16:02

Jak se užívají kapky PAMYCON ?

Zdraví – Nemoci

Dobrý den, ráno jsem byl u doktorky s tím že mě šíleně bolí v krku, vyšetřila mi zánět dutin a napsala „kloktadlo“. V lékárně mi dali kapky s tím že to jsou kapky do nosu (myslel jsem že to má víc použití a že když si přečtu leták tak pochopím jak se to užívá jako kloktadlo. V letáku není napsané ani slovo o tom jak se to užívá jako kloktadlo pouze na gázu a dá se to na poraněné místo. Nevíte jak se to užívá jako kloktadlo ? Nebo mi doktorka napsala špatné kapky a nebo mi lékárnice dala špatný lék ? (Doktorce nyní zavolat nemůžu, ordinuje pouze ráno)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.únor 16:42

Jak se užívají kapky PAMYCON ?

Zdraví – Nemoci

Dobrý den, ráno jsem byl u doktorky s tím že mě šíleně bolí v krku, vyšetřila mi zánět dutin a napsala „kloktadlo“. V lékárně mi dali kapky s tím že to jsou kapky do nosu (myslel jsem že to má víc použití a že když si přečtu leták tak pochopím jak se to užívá jako kloktadlo. V letáku není napsané ani slovo o tom jak se to užívá jako kloktadlo pouze na gázu a dá se to na poraněné místo. Nevíte jak se to užívá jako kloktadlo ? Nebo mi doktorka napsala špatné kapky a nebo mi lékárnice dala špatný lék ? (Doktorce nyní zavolat nemůžu, ordinuje pouze ráno)
Na krabičce je napsáno 2kapky 4× denně, ale pochybuju že by mi dala kapky do nosa když jsem jí říkal že rýmu vůbec nemám že jenom ten krk. Nebo že když si nakaou do nosu tak mi to zabere na krk ? Fakt tomu nerozumím…

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.únor 16:51

Jak se užívají kapky Pamycon?

Zdraví – Nemoci

Dobrý den, ráno jsem byl u doktorky s tím, že mě šíleně bolí v krku, vyšetřila mi zánět dutin a napsala „kloktadlo“. V lékárně mi dali kapky s tím, že to jsou kapky do nosu (myslel jsem že to má víc použití), a že když si přečtu leták, tak pochopím, jak se to užívá jako kloktadlo. V letáku není napsané ani slovo o tom, jak se to užívá jako kloktadlo pouze na gázu a dá se to na poraněné místo. Nevíte, jak se to užívá jako kloktadlo? Nebo mi doktorka napsala špatné kapky anebo mi lékárnice dala špatný lék? (Doktorce nyní zavolat nemůžu, ordinuje pouze ráno.)
Na krabičce je napsáno 2 kapky 4× denně, ale pochybuju, že by mi dala kapky do nosu, když jsem jí říkal, že rýmu vůbec nemám, že jenom ten krk. Nebo že když si nakapu do nosu, tak mi to zabere na krk? Fakt tomu nerozumím…