Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.únor 9:27

Nařízení z Bruselu o vybavení kadeřnic

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Zákaz nošení šperků, korálků, ozdůbek, vysokých podpatků pro kadeřnice, nemohu pochopit důvod vysvětlí mi některý odborník toto nařízení. Nemám v blízkosti holiče tak mě místní kadeřnice trochu občas oškube, nevím zda je to nařízení k vůli tomu abych se nezamotal do korálků, neb kdyby ztratila balanc aby mě nezalehla, pochopil jsem omezení zakřivení okurek a banánů, správný název voňavých tvarůžků, másla, který není máslo, rum není jako rum, ale toto nařízení potřebuji vysvětlit, musí to být opravdu závažný důvod, poněvadž každý členský stát zvolil a vyslal do Bruselu tu nejlepší vzdělanou elitu, která toto nařízení schvaluje.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.únor 9:29

Nařízení z Bruselu o vybavení kadeřnic

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Zákaz nošení šperků, korálků, ozdůbek, vysokých podpatků pro kadeřnice, nemohu pochopit důvod vysvětlí mi některý odborník toto nařízení. Nemám v blízkosti holiče tak mě místní kadeřnice trochu občas oškube, nevím zda je to nařízení k vůli tomu abych se nezamotal do korálků, neb kdyby ztratila balanc aby mě nezalehla. Pochopil jsem omezení zakřivení okurek a banánů, správný název voňavých tvarůžků, másla, který není máslo, rum není jako rum, ale toto nařízení potřebuji vysvětlit, musí to být opravdu závažný důvod, poněvadž každý členský stát zvolil a vyslal do Bruselu tu nejlepší vzdělanou elitu, která toto nařízení schvaluje.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.únor 9:51

Jaký je důvod nařízení z Bruselu o vybavení kadeřnic?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Zákaz nošení šperků, korálků, ozdůbek, vysokých podpatků pro kadeřnice, nemohu pochopit důvod. Vysvětlí mi některý odborník toto nařízení? Nemám v blízkosti holiče, tak mě místní kadeřnice trochu občas oškube, nevím, zda je to nařízení kvůli tomu, abych se nezamotal do korálků, nebo kdyby ztratila balanc, aby mě nezalehla. Pochopil jsem omezení zakřivení okurek a banánů, správný název voňavých tvarůžků, másla, který není máslo, rum není jako rum, ale toto nařízení potřebuji vysvětlit, musí to být opravdu závažný důvod, poněvadž každý členský stát zvolil a vyslal do Bruselu tu nejlepší vzdělanou elitu, která toto nařízení schvaluje.