Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.leden 19:32

Nové vs Staré předměty,Co myslíte?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

zdravím,sice vím že,v dnešní přemodernizované době,odchází stará technika do večných lovišť,ale mě to připadá trošku škoda,uznejte samy že dřívě se věci uměly vyrábět,odolaly zubu času a některé slouží dodnes.
Tahle otázka mě napadla,protože dnes jsem si z nostalgie,pustil písníčky ze svéhé starého plně funkčního walkmenu a všici se na mě dívali jako kdybych spadl z marsu,potkal jsem se i s poznámkou „co to sem taháš?kdyt je to už nemoderní,už dávno to není in,je to křáp“

co si myslíte? mají staré věci stále mezi vámi své místo? Já osobně mám třeba 60 let staré mlýnky na maso a vezmu si radši je než moderní bazmekt,co se rozbije po 2–3 použití. a Nejstarší věci co doma mám jsou 65let starý rotační telefon a 180 let staré pendlovky,obojí plně fukční a nevyměnil bych je za nic na světě :)
Co vy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.leden 20:31

Jsou staré věci lepší než nové co do funkčnosti a trvanlivosti?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

zdravím, sice vím, že v dnešní přemodernizované době odchází stará technika do večných lovišť, ale mně to připadá trošku škoda ,uznejte sami, že dříve se věci uměly vyrábět, odolaly zubu času a některé slouží dodnes.
Tahle otázka mě napadla, protože dnes jsem si z nostalgie pustil písníčky ze svéhé starého plně funkčního walkmanu a všici se na mě dívali, jako kdybych spadl z Marsu, potkal jsem se i s poznámkou „co to sem taháš? Dyť je to už nemoderní, už dávno to není in, je to křáp“.

Co si myslíte? mají staré věci stále mezi vámi své místo? Já osobně mám třeba 60 let staré mlýnky na maso a vezmu si radši je než moderní bazmek, co se rozbije po 2–3 použití. Nejstarší věci, co doma mám, jsou 65 let starý rotační telefon a 180 let staré pendlovky, obojí plně fukční a nevyměnil bych je za nic na světě :)
Co vy?