Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.leden 8:30

Jakou koupit dětskou sedačku na kolo

Volný čas a hobby – Ostatní volný čas a hobby

Máme doma nyní 13 měsíční dceru. v letě tedy když jí bude cca 14 – 20 měsíců tak sní chceme jezdit na kole. Hodláme koupit sedačku na přední štangli, protože se nám zdá, že když bude na zadním nosiči tak že na ni nevidíme a to je asi špatně. Takže se chci zeptat jaká sedačka na přední štangli je vhodná. Aby to nebyl nějaký tzv. šunt, ale zase aby to nebylo zbytečně předražené. Co by jste doporučili

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.leden 9:56

Jakou koupit dětskou sedačku na kolo?

Volný čas a hobby – Ostatní volný čas a hobby

Máme doma nyní 13 měsíční dceru. v letě tedy když jí bude cca 14 – 20 měsíců, tak s ní chceme jezdit na kole. Hodláme koupit sedačku na přední štangli, protože se nám zdá, že když bude na zadním nosiči, tak na ni nevidíme a to je asi špatně. Takže se chci zeptat, jaká sedačka na přední štangli je vhodná. Aby to nebyl nějaký tzv. šunt, ale zase aby to nebylo zbytečně předražené. Co byste doporučili?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.leden 10:25

Jakou koupit dětskou sedačku na kolo?

Volný čas a hobby – Ostatní volný čas a hobby

Máme doma nyní 13 měsíční dceru. v letě tedy když jí bude cca 14 – 20 měsíců, tak s ní chceme jezdit na kole. Hodláme koupit sedačku na přední štangli, protože se nám zdá, že když bude na zadním nosiči, tak na ni nevidíme a to je asi špatně. Takže se chci zeptat, jaká sedačka na přední štangli je vhodná. Aby to nebyl nějaký tzv. šunt, ale zase aby to nebylo zbytečně předražené. Co byste doporučili? Jaký typ, nebo značku. Můžete poslat i odkaz?