Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.leden 19:47

Prosim vas pekne,poradite mi?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

jsem vlastníkem polí po tatínkovi.tatínek mel se zemedelskym družstvem uzavřenou smlouvu o uzivani,takze za nej platili dane.tatinek zemrel v roce 2000,ja od te doby smlouvu s zemedelskym družstvem neobnovila.jiz je to 16let.nedavno,doslo k přeměřovani,tzv­.digitalizaci­.musi se tato změna pry hlasit do konce ledna na finančním urade.hrozi,ze nebudu mit zaplacene daně??kdy je to promlčene?ja smlouvu neobnovila 16let,a nevim,jestli druzstvo dae platilo a jestli pole i bez smlouvy uživalo?poradite prosim,co delat?děkuju moc.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.leden 20:07

Hrozí, že nebudu mít zaplacené daně, když jsem 16 let neobnovila smlouvu se zemědělským družstvem?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

jsem vlastníkem polí po tatínkovi. Tatínek měl se zemědelskym družstvem uzavřenou smlouvu o užívání, takže za něj platili daně. Tatinek zemřel v roce 2000, já od té doby smlouvu se zemědelskym družstvem neobnovila. Již je to 16let. Nedávno došlo k přeměřovani, tzv.digitalizaci. Musí se tato změna prý hlásit do konce ledna na finančním úřadě. Hrozi, že nebudu mit zaplacené daně?? Kdy je to promlčené? Já smlouvu neobnovila 16let a nevim, jestli družstvo dále platilo a jestli pole i bez smlouvy uživalo. Poradite prosim,co delat?děkuju moc.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.leden 20:08

Hrozí, že nebudu mít zaplacené daně, když jsem 16 let neobnovila smlouvu se zemědělským družstvem?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

jsem vlastníkem polí po tatínkovi. Tatínek měl se zemědelskym družstvem uzavřenou smlouvu o užívání, takže za něj platili daně. Tatinek zemřel v roce 2000, já od té doby smlouvu se zemědelskym družstvem neobnovila. Již je to 16let. Nedávno došlo k přeměřovani, tzv.digitalizaci. Musí se tato změna prý hlásit do konce ledna na finančním úřadě. Hrozi, že nebudu mit zaplacené daně?? Kdy je to promlčené? Já smlouvu neobnovila 16let a nevim, jestli družstvo dále platilo a jestli pole i bez smlouvy uživalo. Poradite prosim, co dělat? Děkuju moc.