Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.leden 20:30

Zapichla se mi do krku kost?

Zdraví – Ostatní zdraví

Dnes jsme měli na oběd nějaké maso asi vepřové. Když jsem jednou polkla ucitila jsem něco tvrdého ( nevím, jestli to byla kost). Po asi čtyřech hodinách mě začalo zničehonic bodat pod ohryzkem. Trochu to bolelo i při polknuti. Za chvíli jsem si ale dala mandarinku a nic jsem necítila. Teď když polknu absolutně nic necítím. Mohla bych tam mít nějakou kost nebo tak?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.leden 20:37

Zapíchla se mi do krku kost?

Zdraví – Ostatní zdraví

Dnes jsme měli na oběd nějaké maso, asi vepřové. Když jsem jednou polkla, ucítila jsem něco tvrdého (nevím, jestli to byla kost). Po asi čtyřech hodinách mě začalo zničehonic bodat pod ohryzkem. Trochu to bolelo i při polknuti. Za chvíli jsem si ale dala mandarinku a nic jsem necítila. Teď když polknu, absolutně nic necítím. Mohla bych tam mít nějakou kost nebo tak?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.leden 20:40

Zapíchla se mi do krku kost?

Zdraví – Ostatní zdraví

Dnes jsme měli na oběd nějaké maso, asi vepřové. Když jsem jednou polkla, ucítila jsem něco tvrdého (nevím, jestli to byla kost). Po asi čtyřech hodinách mě začalo zničehonic bodat pod ohryzkem. Trochu to bolelo i při polknuti. Za chvíli jsem si ale dala mandarinku a nic jsem necítila. Teď když polknu, absolutně nic necítím.

Tu bodani jsem cítila až 4 hodiny po tom co jsem jedla oběd a mezitím jsem jedla ovoce a normálně jsem pila a nic jsem necítila. Mohla bych tam teda mít nějakou kost?