Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.červen 21:39

Změna na Odpovědích…

Počítače a internet – Internet

Zdravím! Teď jsem se vrátila z celodenního ježdění po úřadech a nestačím se divit. Odpovědi jsou docela přeházená, přijde mi, že jsou nepřehledné a všude mám reklamy, které mne ruší a vůbec se mi to tu nelíbí! A strašně mi vadí. Po několika neshodách a hádkách s některými uživateli, po celkové změně Odpovědí apod. hodlám odsud odejít. Nesnáším nespravedlnost a právě ta zde byla. V žádném případě to nedávám za vinu adminům, jelikož ti nemohou za chování některých uživatelů. Jenže… Určitě někteří ví co si myslím. Nebudu to zde psát konkrétně, protože nechci vyvolat další nepříjemné hádky. Těch už jsem měla opravdu dost. Jen mohu dodat, že zde šlo o to, kdo měl kolik bodů. Neřešili to všichni, ale pouze někteří jedinci. Mně nejde o body, ale o to abych někomu poradila a odměnou je pro mě zase to, že se dozvím něco já. Možná si ještě odchod rozmyslím, ale napětí, které zde panuje mne ubíjí. Ale zpět k otázce. Líbí se vám změna Odpovědí a nevadí vám zde ty reklamy? Mně teda vadí a to dost. Navíc celková změna se mi dvakrát nezamlouvá, jelikož na tu původní jsem byla zvyklá. Co na to říkáte Vy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.červen 10:17

Změna na Odpovědích…

Počítače a internet – Internet

Zdravím! Teď jsem se vrátila z celodenního ježdění po úřadech a nestačím se divit. Odpovědi jsou docela přeházená, přijde mi, že jsou nepřehledné a všude mám reklamy, které mne ruší a vůbec se mi to tu nelíbí! A strašně mi vadí. Po několika neshodách a hádkách s některými uživateli, po celkové změně Odpovědí apod. hodlám odsud odejít. Nesnáším nespravedlnost a právě ta zde byla. V žádném případě to nedávám za vinu adminům, jelikož ti nemohou za chování některých uživatelů. Jenže… Určitě někteří ví co si myslím. Nebudu to zde psát konkrétně, protože nechci vyvolat další nepříjemné hádky. Těch už jsem měla opravdu dost. Jen mohu dodat, že zde šlo o to, kdo měl kolik bodů. Neřešili to všichni, ale pouze někteří jedinci. Mně nejde o body, ale o to abych někomu poradila a odměnou je pro mě zase to, že se dozvím něco já. Možná si ještě odchod rozmyslím, ale napětí, které zde panuje mne ubíjí. Ale zpět k otázce. Líbí se vám změna Odpovědí a nevadí vám zde ty reklamy? Mně teda vadí a to dost. Navíc celková změna se mi dvakrát nezamlouvá, jelikož na tu původní jsem byla zvyklá. Co na to říkáte Vy?
Doplňuji:
To martina1: Samozřejmě, jsou mnohem, mnohem důležitější věci jako např. zdraví, práce, finance, koníčky apod., ale právě mým koníčkem se staly Odpovědi. Nemám moc v lásce, když se mé zájmy/koníčky mění a právě Odpovědi se docela pozměnily. Každý má na tuto změnu jiný názor a já mu ho neberu. Jen mne to docela mrzí, protože už nejsou takové jako když jsem sem přišla.. ☹ Ale bohužel s tím, my uživatelé, nic nenaděláme a budeme si muset holt zvyknout.. 🙂