Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.prosinec 18:11

Jak to máte s protějškem?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Čaute.Je mi 21, studuji VUT a zatím jsem neměl holku. Holky jsem zatím bral jako přítěží, ale poslední dobou přemýšlím, jestli by mi vztah pomohl změnit pohled na svět(život není jenom škola,nechci mít během studia nebo kdo ví do kdy jen žádné nebo špatné zážitky)Já vím, nejsem vyjímka,jsou lidi co jsou na vysoké škole sami a to mě nutí se nad tímto tématem zamyslet.Jak to máte vy nebo co doporučujete?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.prosinec 18:49

Jak to máte s protějškem?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Čaute.Je mi 21, studuji VUT a zatím jsem neměl holku. Holky jsem zatím bral jako přítěží, ale poslední dobou přemýšlím, jestli by mi vztah pomohl změnit pohled na svět(život není jenom škola,nechci mít během studia nebo kdo ví do kdy jen žádné nebo špatné zážitky)Já vím, nejsem vyjímka,jsou lidi co jsou na vysoké škole sami a to mě nutí se nad tímto tématem zamyslet.Jak to máte vy nebo co doporučujete? Doplnění:Chtělo by to holku,která má nějakou špatnou předchozí zkušenost-změnit si navzájem pohled na svět.Jinak souhlasim s Bananem(s tím druhým odstavcem,který napsal)N ejhorši je se v protějšku vyznat a nejlepši je protějšek neřešit).

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.prosinec 19:45

Jak to máte s protějškem?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Čaute. Je mi 21, studuji VUT a zatím jsem neměl holku. Holky jsem zatím bral jako přítěž, ale poslední dobou přemýšlím, jestli by mi vztah pomohl změnit pohled na svět (život není jenom škola, nechci mít během studia nebo kdo ví do kdy jen žádné nebo špatné zážitky) Já vím, nejsem výjimka, jsou lidi, co jsou na vysoké škole sami a to mě nutí se nad tímto tématem zamyslet. Jak to máte vy nebo co doporučujete? Doplnění: Chtělo by to holku,která má nějakou špatnou předchozí zkušenost – změnit si navzájem pohled na svět. Jinak souhlasim s Bananem (s tím druhým odstavcem, který napsal) Nejhorši je se v protějšku vyznat a nejlepši je protějšek neřešit.