Zeptal/a se – 15.prosinec 16:16
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Chápi že né každý maso marinuje,ale každý si jistě zkusil masíčko
chutově vylepšit.
Já osobně používám na běžné řízky klasiku –
česnek,cibule,olej,přes noc v ledničce a pak klasicky obalit :)
Ale když se chcu trošku před ostatníma vytáhnout tak dělám řízky které
přes noc byli naložený ve víně s hřebíčkem a do strouhanky na obalení
dávám trošku drceného sušeného česneku.
Možná si říkáte česnek a víno? kupodivu to funguje a hodí se k sobě a
čím kvalitnější víno tím lepší chut řízku :D
Co vy marinujete masíčko?
Zeptal/a se – 15.prosinec 16:16
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Chápu že né každý maso marinuje,ale každý si jistě zkusil masíčko
chuťově vylepšit.
Já osobně používám na běžné řízky klasiku –
česnek,cibule,olej,přes noc v ledničce a pak klasicky obalit :)
Ale když se chcu trošku před ostatníma vytáhnout tak dělám řízky které
přes noc byli naložený ve víně s hřebíčkem a do strouhanky na obalení
dávám trošku drceného sušeného česneku.
Možná si říkáte česnek a víno? kupodivu to funguje a hodí se k sobě a
čím kvalitnější víno tím lepší chut řízku :D
Co vy marinujete masíčko?