Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.prosinec 13:55

Ma prodávající právo mě nahlasit na policii?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Mám dotaz. S kupujícím jsme s domluvli na prodeji zboží. Jednalo se o iPhone a na dobirku. Poslal mi ho a nebylo to na dobirku. Ted mi řekl, ze to zapomněl dát na dobirku a ze je to jeho chyba a že se omlouvá. Ted po mně chce zaslat peníze na účet. A pokud to neudělám, říká, ze me nahlásí na policii. Jedna se o 2200Kč. Ma právo mě nahlasit? A pokud ano, můžu z toho mít problem? Děkuji za reakce.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.prosinec 14:08

Ma prodávající právo mě nahlásit na policii?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Mám dotaz. S kupujícím jsme s domluvili na prodeji zboží. Jednalo se o iPhone a na dobírku. Poslal mi ho, a nebylo to na dobírku. Teď mi řekl, že to zapomněl dát na dobírku a že je to jeho chyba a že se omlouvá. Teď po mně chce zaslat peníze na účet. A pokud to neudělám, říká, že mě nahlásí na policii. Jedna se o 2200 Kč. Má právo mě nahlásit? A pokud ano, můžu z toho mít problém? Děkuji za reakce.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.prosinec 15:27

Ma prodávající právo mě nahlásit na policii?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Mám dotaz. S prodávajícím jsme s domluvili na prodeji zboží. Jednalo se o iPhone a na dobírku. Poslal mi ho, a nebylo to na dobírku. Teď mi řekl, že to zapomněl dát na dobírku a že je to jeho chyba a že se omlouvá. Teď po mně chce zaslat peníze na účet. A pokud to neudělám, říká, že mě nahlásí na policii. Jedna se o 2200 Kč. Má právo mě nahlásit? A pokud ano, můžu z toho mít problém? Děkuji za reakce.