Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.listopad 21:39

Proč mi jdou na mobilu každý hodiny jinak?

Elektronika – Mobily

Mám android 4.2.2. a hodiny na horní liště mi jdou jinak než ty na ploše,někdy se zastavěj úplně oboje a někdy jen jedny a nebo se zpozděj třeba o 5 minut,mám to nastavený na automaticky ale když to změním na ruční nastavení tak to blbne taky,restartoval jsem mobil a někdy to pomůže a někdy né,čím to je?????

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.listopad 21:02

Proč mi jdou na mobilu každý hodiny jinak?

Elektronika – Mobily

Mám android 4.2.2. a hodiny na horní liště mi jdou jinak než ty na ploše,někdy se zastavěj úplně oboje a někdy jen jedny a nebo se zpozděj třeba o 5 minut,mám to nastavený na automaticky ale když to změním na ruční nastavení tak to blbne taky,restartoval jsem mobil a někdy to pomůže a někdy né,čím to je?????Nikdo neporadí??Tím pádem mi někdy nefunguje budík,protože se hodiny zastaví a pak třeba skočej na správný čas po 20ti minutách a přeskočej čas buzení!!Správnej čas v mobilu je dost důležitej!!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.listopad 21:06

Proč mi jdou na mobilu každý hodiny jinak?

Elektronika – Mobily

Mám android 4.2.2. a hodiny na horní liště mi jdou jinak než ty na ploše, někdy se zastavěj úplně oboje a někdy jen jedny anebo se zpozděj třeba o 5 minut, mám to nastavený na automaticky, ale když to změním na ruční nastavení, tak to blbne taky, restartoval jsem mobil a někdy to pomůže a někdy né, čím to je????? Nikdo neporadí??Tím pádem mi někdy nefunguje budík, protože se hodiny zastaví a pak třeba skočej na správný čas po 20 minutách a přeskočej čas buzení!! Správnej čas v mobilu je dost důležitej!!