Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.listopad 15:57

Nejdůvěryhodnější zpravodajský portál v Česku

Aktuality a zábava – Aktuality

U jsou to dva dny po událostech v Paříži a novinky.cz, idnes.cz a lidovky.cz jsou stáe plné zpráv o této tragdii. To by se dalo pochopit, ale po přečtení těchto zpráv jsem zjístil, že většna z nich stále dokola opakuje to co jsem věděl už včera. Na základě tohoto usuzuji, že tyto 3 servery vydávají zprávy podle sledovnisti a tudiž ztrácejí na kredibilitě. Chtěl bych se tedy zeptat, který český zpravodajský portál je podle Vás nejdůvěryhodnější a nejobjektivnější.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.listopad 15:58

Nejdůvěryhodnější zpravodajský portál v Česku

Aktuality a zábava – Aktuality

U jsou to dva dny po událostech v Paříži a novinky.cz, idnes.cz a lidovky.cz jsou stále plné zpráv o této tragdii. To by se dalo pochopit, ale po přečtení těchto zpráv jsem zjístil, že většna z nich stále dokola opakuje to co jsem věděl už včera. Na základě tohoto usuzuji, že tyto 3 servery vydávají zprávy podle sledovnisti a tudiž ztrácejí na kredibilitě. Chtěl bych se tedy zeptat, který český zpravodajský portál je podle Vás nejdůvěryhodnější a nejobjektivnější.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.listopad 16:56

Který zpravodajský portál v Česku je nejdůvěryhodnější a nejobjektivnější?

Aktuality a zábava – Aktuality

U jsou to dva dny po událostech v Paříži a novinky.cz, idnes.cz a lidovky.cz jsou stále plné zpráv o této tragédii. To by se dalo pochopit, ale po přečtení těchto zpráv jsem zjístil, že většna z nich stále dokola opakuje to co jsem věděl už včera. Na základě tohoto usuzuji, že tyto 3 servery vydávají zprávy podle sledovanosti a tudiž ztrácejí na kredibilitě. Chtěl bych se tedy zeptat, který český zpravodajský portál je podle Vás nejdůvěryhodnější a nejobjektivnější.