Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.listopad 17:30

Bavim se se staršími. Je to špatně?

Rodina a vztahy – Přátelé

Mě je 12 a mám že třídy 2 velké kamarádky. Ostatní přátelé jsou buď v 9. Nebo na střední.. Mám skvělou partu. Je nás tam 12. Většina kluci. 2 lidem je tam 16, 3 je 15 a pak zbytku 14. Až na mě, mě je 12. Jim to nevadí, normálně tam zapadam. Akorad se prostě chovam jako oni. Je to ale na půl. Někdo kouří někdo ne, někdo pije někdo ne, někdo je pana/panic někdo ne.. Nechtějí po mě aby jsem kouřila nebo tak.. Myslíte si že je špatně že se s nimi bavim? .. Zajímá mě váš názor ale bavit se s nimi nepřestanu

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.listopad 17:33

Bavim se se staršími. Je to špatně?

Rodina a vztahy – Přátelé

Mně je 12 a mám ze třídy 2 velké kamarádky. Ostatní přátelé jsou buď v 9. nebo na střední… Mám skvělou partu. Je nás tam 12. Většina kluci. 2 lidem je tam 16, 3 je 15 a pak zbytku 14. Až na mě, mně je 12. Jim to nevadí, normálně tam zapadám. Akorát se prostě chovam jako oni. Je to ale na půl. Někdo kouří, někdo ne, někdo pije, někdo ne, někdo je panna/panic, někdo ne… Nechtějí po mně, abych kouřila nebo tak… Myslíte si, že je špatně, že se s nimi bavim? .. Zajímá mě váš názor, ale bavit se s nimi nepřestanu.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.listopad 17:34

Bavim se se staršími. Je to špatně?

Rodina a vztahy – Přátelé

Mně je 12 a mám ze třídy 2 velké kamarádky. Ostatní přátelé jsou buď v 9. nebo na střední… Mám skvělou partu. Je nás tam 12. Většina kluci. 2 lidem je tam 16, 3 je 15 a pak zbytku 14. Až na mě, mně je 12. Jim to nevadí, normálně tam zapadám. Akorát se prostě chovám jako oni. Je to ale napůl. Někdo kouří, někdo ne, někdo pije, někdo ne, někdo je panna/panic, někdo ne… Nechtějí po mně, abych kouřila nebo tak… Myslíte si, že je špatně, že se s nimi bavim? .. Zajímá mě váš názor, ale bavit se s nimi nepřestanu.