Zeptal/a se – 8.listopad 10:49
Aktuality a zábava – Aktuality
Já ano,už od 4hodin ráno – tzv.pomalým pečením.Už je skoro
hotová,jen propéct kůži do křupava.
K tomu červené zelí a karlovarský knedlík.
A jak jste na tom vy?
Zeptal/a se – 8.listopad 11:54
Aktuality a zábava – Aktuality
Já ano,už od 4hodin ráno – tzv.pomalým pečením.Už je skoro
hotová,jen propéct kůži do křupava.
K tomu červené zelí a karlovarský knedlík.
A jak jste na tom vy?
Přeji vám všem dobrou chuť k nedělnímu obědu a příjemnou poobědovou siestu!
Zeptal/a se – 8.listopad 14:36
Aktuality a zábava – Aktuality
Já ano, už od 4 hodin ráno – tzv.pomalým pečením.Už je skoro
hotová, jen propéct kůži do křupava.
K tomu červené zelí a karlovarský knedlík.
A jak jste na tom vy?
Přeji vám všem dobrou chuť k nedělnímu obědu a příjemnou poobědovou siestu!