Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.listopad 20:52

GYMPL…dostanu se s průměrem,který mám uvedený v popisu na Gymnázium?

Vzdělání a práce – Střední školy

Je mi 14let (z čehož vyplívá že chodím do 9.třídy)…chtěl bych se zeptat zda mám šanci se dostat na Gymnázium s průměrem 1,43. Chci na gympl kde se hlásí kolem 50 žáků a berou 30. Nejsem moc zvyklý se doma pravidelně učit…ale dle mého bych si na tvrdý režim rychle zvykal..jelikož mám pro to studijní předpoklady po mojí mamce. Která ve škole excelovala..Rád bych chtěl svoje studium prodlužovat na vysoké škole(nejspíš bych podal přihlášku na medicínu)…má celý tenhle postup nějakou šanci?…předem děkuji za odpovědi.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.listopad 20:55

GYMPL…dostanu se s průměrem,který mám uvedený v popisu na Gymnázium?

Vzdělání a práce – Střední školy

Je mi 14let (z čehož vyplývá že chodím do 9.třídy)…chtěl bych se zeptat zda mám šanci se dostat na Gymnázium s průměrem 1,43. Chci na gympl kde se hlásí kolem 50 žáků a berou 30. Nejsem moc zvyklý se doma pravidelně učit…ale dle mého bych si na tvrdý režim rychle zvykal..jelikož mám pro to studijní předpoklady po mojí mamce. Která ve škole excelovala..Rád bych chtěl svoje studium prodlužovat na vysoké škole(nejspíš bych podal přihlášku na medicínu)…má celý tenhle postup nějakou šanci?…předem děkuji za odpovědi.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.listopad 21:30

Dostanu se s průměrem, který mám uvedený v popisu, na gymnázium?

Vzdělání a práce – Střední školy

Je mi 14let (z čehož vyplývá že chodím do 9.třídy)… chtěl bych se zeptat, zda mám šanci se dostat na gymnázium s průměrem 1,43. Chci na gympl, kam se hlásí kolem 50 žáků a berou 30. Nejsem moc zvyklý se doma pravidelně učit… ale dle mého bych si na tvrdý režim rychle zvykl… jelikož mám pro to studijní předpoklady po mojí mamce, která ve škole excelovala… Rád bych chtěl ve studiu pokračovat na vysoké škole (nejspíš bych podal přihlášku na medicínu)… má celý tenhle postup nějakou šanci?… předem děkuji za odpovědi.