anonym
Zeptal/a se – 28.říjen 18:19
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Já osobmě raději ty stehenní,nesjou tak suché a jsou
šťavnatější.
Díky za odpovědi,popř.rady.
Zeptal/a se – 28.říjen 18:35
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Já osobně raději ty stehenní, nejsou tak suché a jsou
šťavnatější.
Díky za odpovědi, popř.rady.
Zeptal/a se – 28.říjen 18:35
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Já osobně raději ty stehenní, nejsou tak suché a jsou
šťavnatější.
Díky za odpovědi, popř. rady.
Zeptal/a se – 28.říjen 18:36
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Já osobně raději ty stehenní, nejsou tak suché a jsou
šťavnatější.
Díky za odpovědi, popř. rady.
anonym
Zeptal/a se – 28.říjen 18:39
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Já osobně raději ty stehenní, nejsou tak suché a jsou
šťavnatější.
Díky za odpovědi, popř. rady.
Suaeda,vím,že ty domácí se nedají srovnat s tím co je v krámech,že je
to všechno z brojlerů.
Ty domácí znám velice dobře,když tu u mě běhalo po dvorku po
stovkách.