Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.říjen 20:53

Jaký internet je výhodnější,lepší ?

Počítače a internet – Internet

Prosím o radu s internetem chci si zřídit internet na doma,ale moc se v tom nevyznám a když jsem si volala na T-mobile tak mi to vysvětlili,ale chci znát i odpověď od někoho nestranného. T-mobile teď má přenosný internet bez drátu a ja se chci zeptat zda je lepší než internet s drátem.Tedy jaký je rychlejší a hlavně,který se aspoň trochu vyplatí.Popřípadě uplně nějaký jiný internet,který by jste mi prosím mohli doporučit.Děkuji moc :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.říjen 20:58

Jaký internet je výhodnější, lepší?

Počítače a internet – Internet

Prosím o radu s internetem, chci si zřídit internet na doma, ale moc se v tom nevyznám, a když jsem si volala na T-mobile, tak mi to vysvětlili, ale chci znát i odpověď od někoho nestranného. T-mobile teď má přenosný internet bez drátu a ja se chci zeptat, zda je lepší než internet s drátem. Tedy jaký je rychlejší a hlavně který se aspoň trochu vyplatí? Popřípadě uplně nějaký jiný internet, který byste mi prosím mohli doporučit. Děkuji moc :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.říjen 20:58

Jaký internet je výhodnější, lepší?

Počítače a internet – Internet

Prosím o radu s internetem, chci si zřídit internet na doma, ale moc se v tom nevyznám, a když jsem si volala na T-mobile, tak mi to vysvětlili, ale chci znát i odpověď od někoho nestranného. T-mobile teď má přenosný internet bez drátu a ja se chci zeptat, zda je lepší než internet s drátem. Tedy jaký je rychlejší a hlavně který se aspoň trochu vyplatí? Popřípadě uplně nějaký jiný internet, který byste mi prosím mohli doporučit. Děkuji moc :) Jsem z Havířova.