Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.září 13:40

Šéf nejedná fér a na dohodě o ukončení se nedomluvíme ? co hrozí když už nepřijdu ?

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

Dobrý den, rád bych se zeptal, co mi hrozí když odejdu ve výpovědní lhůtě ze zaměstnání ? Laicky řečeno, už tam nedojdu. Vím že to bude hrubé porušení pracovní kázně, vím že mi napíše do zápočtového listu „hezký“ posudek se kterým jdu k dalšímu zaměstnavateli, práci už mám domluvenou, jen chci mít v ruce papír o ukončení pracovního poměru, ale dohodu mi nechce podepsat. Je to práce kurýra na rozvoz kusových zásilek, místo mě má náhradu, ale co když bude chtít být potvora a dělat ještě dál problémy ? Může po mě chtít nějakou finanční náhradu ? Nebo o co si vlastně takovým odchodem koleduji ? Mockrát děkuji za odpovědi, moc mi pomůžete udělat si představu. Krásný den

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.září 15:28

Šéf nejedná fér a na dohodě o ukončení se nedomluvíme. Co hrozí, když už nepřijdu?

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

Dobrý den, rád bych se zeptal, co mi hrozí když odejdu ve výpovědní lhůtě ze zaměstnání. Laicky řečeno, už tam nedojdu. Vím, že to bude hrubé porušení pracovní kázně, vím, že mi napíše do zápočtového listu „hezký“ posudek, se kterým půjdu k dalšímu zaměstnavateli, práci už mám domluvenou, jen chci mít v ruce papír o ukončení pracovního poměru, ale dohodu mi nechce podepsat. Je to práce kurýra na rozvoz kusových zásilek, místo mě má náhradu, ale co když bude chtít být potvora a dělat ještě dál problémy ? Může po mně chtít nějakou finanční náhradu? Nebo o co si vlastně takovým odchodem koleduji? Mockrát děkuji za odpovědi, moc mi pomůžete udělat si představu. Krásný den.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.září 15:29

Šéf nejedná fér a na dohodě o ukončení se nedomluvíme. Co hrozí, když už nepřijdu?

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

Dobrý den, rád bych se zeptal, co mi hrozí, když odejdu ve výpovědní lhůtě ze zaměstnání. Laicky řečeno, už tam nedojdu. Vím, že to bude hrubé porušení pracovní kázně, vím, že mi napíše do zápočtového listu „hezký“ posudek, se kterým půjdu k dalšímu zaměstnavateli, práci už mám domluvenou, jen chci mít v ruce papír o ukončení pracovního poměru, ale dohodu mi nechce podepsat. Je to práce kurýra na rozvoz kusových zásilek, místo mě má náhradu, ale co když bude chtít být potvora a dělat ještě dál problémy? Může po mně chtít nějakou finanční náhradu? Nebo o co si vlastně takovým odchodem koleduji? Mockrát děkuji za odpovědi, moc mi pomůžete udělat si představu. Krásný den.