Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.září 20:22

Lumia 640 vs GOCLEVER Insignia 550i

Elektronika – Mobily

Rozhoduji se mezi těmito dvěma telefony a nevím který. Prosím poraďte mně. Případně jiný max. do 5 000 Kč. Windows jsem ještě nikdy neměl a tak nevím jaký je. Vždy jsem měl jen telefon s androidem – aktuálně mám lenovo a820 a výkon nic moc. Takže se té lumie trochu obávám když má praktický stejný hardware, ale zas je v ní windows tak třeba ten hardware stačí.

Telefon chci používat hlavně na filmy, internet, facebook a sem tam tu hru. U toho GOCLEVER Insignia 550i se bojím, aby se telefon nerozbil a nepřišel o peníze. Již jsem měl prestigio grace 7557 a po měsíci přestal načítat sim karty.

Děkuji za rady

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.září 20:42

Lumia 640 vs GOCLEVER Insignia 550i – který z těchto telefonů si vybrat?

Elektronika – Mobily

Rozhoduji se mezi těmito dvěma telefony a nevím který. Prosím poraďte mně. Případně jiný max. do 5 000 Kč. Windows jsem ještě nikdy neměl a tak nevím jaký je. Vždy jsem měl jen telefon s androidem – aktuálně mám lenovo a820 a výkon nic moc. Takže se té lumie trochu obávám, když má praktický stejný hardware, ale zas je v ní Windows, tak třeba ten hardware stačí.

Telefon chci používat hlavně na filmy, internet, Facebook a sem tam tu hru. U toho GOCLEVER Insignia 550i se bojím, aby se telefon nerozbil a já nepřišel o peníze. Již jsem měl Prestigio Grace 7557 a po měsíci přestal načítat sim karty.

Děkuji za rady