Zeptal/a se – 8.září 15:28
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
určitě to tady někdo zná- na tabulce čokolády, která prošla určitou
výší teploty, se udělá taková světlejší jakoby „nechutná
vrstvička“ a mě by zajímalo, jestli se to může normálně jíst.
V naší nové dřevostavbě se nepočítalo s klimatizací (což příští
rok se změní)a někdy byly teploty uvnitř až 35°C a na každý tý černý
čokoládě ze sedmi nezávislejch skrýší po baráku teď mám podobnou
barvu, jako když smícháte několik mléčnejch čokolád ;q
..a druhej dotaz zní, jaký teploty je potřeba, aby se luxusní čokoláda
takhle „zakalila“
Zeptal/a se – 8.září 15:32
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
určitě to tady někdo zná- na tabulce čokolády, která prošla určitou
výší teploty, se udělá taková světlejší jakoby „nechutná
vrstvička“ a mě by zajímalo, jestli se to může normálně jíst.
V naší nové dřevostavbě se nepočítalo s klimatizací (což příští
rok se změní)a někdy byly teploty uvnitř až 35°C a na každý tý černý
čokoládě ze sedmi nezávislejch skrýší po baráku teď mám podobnou
barvu, jako když smícháte několik mléčnejch čokolád ;q
..a druhej dotaz zní, jaký teploty je potřeba, aby se luxusní čokoláda
takhle „zakalila“