Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.září 15:28

je změna barvy čokolády závadná?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

určitě to tady někdo zná- na tabulce čokolády, která prošla určitou výší teploty, se udělá taková světlejší jakoby „nechutná vrstvička“ a mě by zajímalo, jestli se to může normálně jíst.
V naší nové dřevostavbě se nepočítalo s klimatizací (což příští rok se změní)a někdy byly teploty uvnitř až 35°C a na každý tý černý čokoládě ze sedmi nezávislejch skrýší po baráku teď mám podobnou barvu, jako když smícháte několik mléčnejch čokolád ;q
..a druhej dotaz zní, jaký teploty je potřeba, aby se luxusní čokoláda takhle „zakalila“

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.září 15:32

Je změna barvy čokolády závadná?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

určitě to tady někdo zná- na tabulce čokolády, která prošla určitou výší teploty, se udělá taková světlejší jakoby „nechutná vrstvička“ a mě by zajímalo, jestli se to může normálně jíst.
V naší nové dřevostavbě se nepočítalo s klimatizací (což příští rok se změní)a někdy byly teploty uvnitř až 35°C a na každý tý černý čokoládě ze sedmi nezávislejch skrýší po baráku teď mám podobnou barvu, jako když smícháte několik mléčnejch čokolád ;q
..a druhej dotaz zní, jaký teploty je potřeba, aby se luxusní čokoláda takhle „zakalila“