Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.září 14:46

Zveřejnění fotky novorozeňátka na facebooku, pokud si to druhý z partnerů výslovně nepřeje. Co s tím?

Rodina a vztahy – Děti a rodičovství

Můj bratr čeká se svou přítelkyní miminko (dceru), ale bohužel pro ně se rozešli. Jeho přítelkyně kategoricky odmítá zveřejnění jakýchkoli fotek malé (ultrazvuk atd) na facebooku a internetu obecně. Zatím jí bratr vychází vstříc (žádně ultrazvuky), ale nepřijde mi normální aby se jí v tom všem jen podřizoval a bál se pochlubit (jakože je na svou dcerku pyšný). Určitě by se s malou rád vyfotil a ukázal to ostatním. Musím se jí podřizovat a jak moc? Je to chráněno nějakým paragrafem o soukromí nebo jak? Ráda bych mu poradila ale sama nevím jak. Díky za odpovědi.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.září 14:47

Zveřejnění fotky novorozeňátka na facebooku, pokud si to druhý z partnerů výslovně nepřeje. Co s tím?

Rodina a vztahy – Děti a rodičovství

Můj bratr čeká se svou přítelkyní miminko (dceru), ale bohužel pro ně se rozešli. Jeho přítelkyně kategoricky odmítá zveřejnění jakýchkoli fotek malé (ultrazvuk atd) na facebooku a internetu obecně. Zatím jí bratr vychází vstříc (žádné ultrazvuky), ale nepřijde mi normální aby se jí v tom všem jen podřizoval a bál se pochlubit (jakože je na svou dcerku pyšný). Určitě by se s malou rád vyfotil a ukázal to ostatním. Musím se jí podřizovat a jak moc? Je to chráněno nějakým paragrafem o soukromí nebo jak? Ráda bych mu poradila ale sama nevím jak. Díky za odpovědi.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.září 15:02

Co dělat, dojde-li ke zveřejnění fotky novorozeňátka na Facebooku, ač si to druhý z partnerů výslovně nepřeje?

Rodina a vztahy – Děti a rodičovství

Můj bratr čeká se svou přítelkyní miminko (dceru), ale bohužel pro ně se rozešli. Jeho přítelkyně kategoricky odmítá zveřejnění jakýchkoli fotek malé (ultrazvuk atd) na Facebooku a internetu obecně. Zatím jí bratr vychází vstříc (žádné ultrazvuky), ale nepřijde mi normální, aby se jí v tom všem jen podřizoval a bál se pochlubit (jakože je na svou dcerku pyšný). Určitě by se s malou rád vyfotil a ukázal to ostatním. Musí se jí podřizovat a jak moc? Je to chráněno nějakým paragrafem o soukromí nebo jak? Ráda bych mu poradila, ale sama nevím jak. Díky za odpovědi.