Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.srpen 10:37

Váš názor na Prahu ?

Cestování – Evropa

Narodila jsem se v Krkonoších,tudíž samé hory,lesy,louky a neporušená příroda… Prahu ráda navštívím,ale vidím tam samé bezdomovce,opilce nebo neohrabané Pražáky :) jsem prostě zvyklá na jiný styl života a bydlet do Prahy bych nešla.. zajímal by mě váš názor.. Jak těch,co v Praze žijí tak i těch co Prahu sem tam navštíví.Podle mě je tam fajn jet na výlet ale bydlet bych tma nechtěla ! :)
A jak Prahu vidíte vy ? :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.srpen 14:35

Jaký je váš názor na Prahu?

Cestování – Evropa

Narodila jsem se v Krkonoších, tudíž samé hory, lesy, louky a neporušená příroda… Prahu ráda navštívím,ale vidím tam samé bezdomovce, opilce nebo neohrabané Pražáky :) jsem prostě zvyklá na jiný styl života a bydlet do Prahy bych nešla… zajímal by mě váš názor… Jak těch, co v Praze žijí, tak i těch co Prahu sem tam navštíví. Podle mě je tam fajn jet na výlet, ale bydlet bych tam nechtěla ! :)
A jak Prahu vidíte vy ? :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.srpen 15:28

Jaký je váš názor na Prahu?

Cestování – Evropa

Narodila jsem se v Krkonoších, tudíž samé hory, lesy, louky a neporušená příroda… Prahu ráda navštívím, ale vidím tam samé bezdomovce, opilce nebo neohrabané Pražáky :) jsem prostě zvyklá na jiný styl života a bydlet do Prahy bych nešla… zajímal by mě váš názor… Jak těch, co v Praze žijí, tak i těch co Prahu sem tam navštíví. Podle mě je tam fajn jet na výlet, ale bydlet bych tam nechtěla ! :)
A jak Prahu vidíte vy ? :)